USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Могли отруїти: у крові померлих на Балі українців виявили метанол та етанол

22 Травня 2020 17:16
За результатами проведених аналізів, у крові померлих на Балі українців було виявлено вміст метанолу та етанолу, що може свідчити про факт отруєння українців.

Про це УНН повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Сергій Погорельцев.

«За результатами проведених аналізів, у крові померлих було виявлено вміст метанолу та етанолу, що може свідчити про факт отруєння українців. З метою виявлення джерела отруєння слідчими проведено повторний огляд місця події, виявлено додаткові речові докази, які були доправлені на експертизу», – повідомив Погорельцев.

З його слів, для остаточного підтвердження причин смерті громадян України 18 травня було проведено аутопсію тіл померлих, результати якої будуть повідомлені додатково.

«Наразі МЗС та Посольство України в Індонезії також опрацьовують питання репатріації тіл померлих українців.

Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС та Посольства України в Індонезії», – сказав Дипломат.

Як повідомлялося, 28 квітня Департамент консульської служби МЗС отримав звернення громадянки України про те, що її батьки – українські громадяни були знайдені мертвими у номері одного з готелів на острові Балі (Індонезія), де вони проживали.

За інформацією посольства України в Індонезії, місцева поліція підтвердила факт смерті наших співвітчизників та розпочала слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus