USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Балі знайшли мертвими двох українців

29 Квітня 2020 13:12
У вівторок, 28 квітня, на Балі знайшли мертвими двох громадян України – причина смерті з’ясовується, але з місця події тіла евакуювали за протоколами COVID-19. Місцеві ж не виключають можливість убивства під час пограбування.

Як повідомляє Obozrevatel з посиланням на тамтешнє видання Coconut, тіла чоловіка й жінки були знайдені в їхніх апартаментах у районі Кедонганан Бадунг. Імовірно, ними були 54-річний Андрій Сусленко і 52-річна Тетяна Менчинська.

Поліція приїхала за адресою їхнього проживання після того, як сусіди помітили, що пара вже добу не виходить з квартири. Всередині поліцейські виявили тіла без слідів насильства. Задля перестороги перед евакуацією покійних окропили дезінфекційними засобами та відвезли за протоколом COVID-19 у лікарню Санглах.

Один із українців, що застряг на Балі, Родіон Маріонда сповістив OBOZREVATEL, що це трапилося неподалік від його будинку. За його словами, через трагедію інші українські туристи перебувають у шоковому стані.

«Про це посольство дізналося першим, але нас не повідомили. Це сталося ввечері, ми дізналися про все з місцевих новин. Спершу в ЗМІ писали, що вони померли через алкоголь, але після стали говорити, що через COVID-19. А місцеві українці просто в шоці. Ми телефонували в посольство, мовляв, чому нас не повідомили, але вони не хочуть нам говорити. Але інформацію вони знають», – розповів Родіон.

Також він додав, що місцеві говорять про ймовірність навмисного вбивства українців.

«Ще кажуть про можливість пограбування. Багатьох в’язнів у Індонезії відпустили з в’язниць, через це й відбуваються такі випадки. Місцеві косо дивляться на нас. Тут із іноземців тільки українці», – поділився він.

Також Родіон зазначив, що зовсім недавно вже траплялися напади на громадян України – одну жінку побили й пограбували, а в іншої палицею вдарили дитину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Народна прокуратура Показати IP 29 Квітня 2020 13:36
Наше Міністерство юстиції також планує звільнити більше 1000 в'язнів, а також влаштувати до себе на роботу довічно засуджених, адже за словами міністра Малюськи вони - найбільш інтелігентні і культурні люди. ось маємо приклад Індонезії, яка щось подібне зробила, але ж ми - Україна і вперто вчимось лише на власних помилках
Активіст Показати IP 29 Квітня 2020 14:05
Вляпались эвропейці. Хай каструлі на голови повдягають, ніхто чіпати не буде.
Українець Показати IP 29 Квітня 2020 14:48
Який дурень відпочиває в мусульманській країні?
До українець Показати IP 29 Квітня 2020 15:18
У мусульманських країнах набагато безпечніше ніж у християнських - Мексика, Бразилія.
скептик до До українець Показати IP 29 Квітня 2020 17:54
особливо безпечно у фавелах ввечері
скептик до скептик Показати IP 29 Квітня 2020 17:55
а для грінго там взагалі рай
От що Показати IP 29 Квітня 2020 16:01
Цікавий вираз *місцеві українці*..... То хто ж вони - туристи, місцеві мешканці, відряджені?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus