USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Молодь Волині може дізнатися правду про аборти. ФОТО

29 Травня 2009 15:17
Продакшн студія «Правда PRO», структурний підрозділ ВОБФ «Переображення», видала нову профілактичну брошуру «Правда про аборти», у якій вказана статистика абортів в Україні, описано розвиток дитини в материнській утробі, методи та наслідки абортації, викрито міфи про аборт, наведено історії людей, які скоїли цей гріх, та представлено біблійну думку стосовно дітовбивства. Про це 29 травня інформують «Волинські Новини».
 
«Ми створили матеріали для розповсюдження під час профілактичних програм для молоді і як інформаційний ресурс для роботи центру кризової вагітності. Вірю, що подібні видання застережуть молодь від гріховної поведінки та допоможуть обирати та цінувати життя, яке нам дає Бог», – розповів автор брошури Олександр Самрук.
 
За повідомленням прес-служби ВОБФ «Переображення», консультантами у написанні брошури стали лікар акушер-гінеколог Луцької центральної районної лікарні Олександр Дикий та кандидат філософських наук, доцент кафедри філософії Луцького національного технічного університету Антоніна Євтодюк.
 
Брошуру рекомендовано до друку управлінням освіти Луцької міської ради та Християнською медичною асоціацією Волині. Її перший тираж – 61 000 примірників.
 

 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 29 Травня 2009 15:54
дуже добре, що люди проводять подібну роботу, нас же не вбили, коли ми були малими:) то і інших не треба вбивати!!!
Анонім Показати IP 29 Травня 2009 16:38
Ви, як завжди праві. Хай народжуються тупоголові дебіли, після п'яних зачать.
Анонім Показати IP 30 Травня 2009 12:12
Анониму 29.05 16:38 - тупоголовыми дебилами не рождаются, ими становятся, Вас тоже можно с этим поздравить Если условия для зачатия неподходящие, оно не происходит, или же эмбрион не развивается. Если оплодотворение состоялось, независимо от того, чего боится мамаша, то 99 % из 100, что все нормально. Никакой страх или "благие намерения" не могут оправдать разрывание живого человека на куски, хоть вы тут пеной изойдете в криках о правах женщины и "зачем нищету разводить". Вас же развели, в конце концов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus