USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Молодіжка «Волині»: перемогу кували три дублі

7 Серпня 2015 12:42
Першу перемогу молодіжний склад «Волині» здобув у красивому матчі, який хоч і відбувався за шаленої спеки і двічі переривався питтям води, але вмістив у себе велику кількість атак та красивих голів. Про це повідомляє офіційний сайт ФК «Волинь».

На три дублі гравців «Волині» - Задерецького, Петрова і Дудіка - гості відповіли тільки влучними ударами Авер'янова та Копини. У підсумку - 6:2.

Особливо варто відзначити дуже гарний удар Задерецького зі штрафного із 25 метрів. Дмитро, до слова, відкрив рахунок голам у матчі, коли добив кулю у ворота після реагування кіпера харків'ян на удар Петрова в кут. Взагалі, господарі активно використовували антропометрію Сергію Петрова й нападник лучан долучився чи не до всіх голів своєї команди, скидаючи м'яча на вільний простір. Подібним чином оформив свій дубль Артем Дудік - він втікав від опікуна й разюче пробивав по воротам із середньої відстані. Причому вперше зробив це щойно вийшовши на заміну.

Прикро господарям може бути тільки за два необов'язкові голи на фініші матчу, коли захисники і воротар почали помилятися у взаємодії між собою.

«Волинь» U-21 - «Металіст» U-21 6:2

Луцьк, Підшипник, 500 глядачів, +33

Арбітр: Іванов (Макіївка)

«Волинь»: Кичак, Романюк, Логінов, Приндета (к), Шаповал, Никитюк А. (Дудік, 64), Воробей Р. (Чепелюк, 46), Никитюк Р. (Котюн, 86), Задерецький, Хомченко, Петров.

"Металіст": Сидоренко Д., Ковток, Ковтун, Курко, Процевський, Ралюченко (к), Синиця (Копина, 83), Соломаха (Саломаха, 28), Авер'янов, Чегурко, Барилко В. (Краєв, 46).

Голи: Задерецький (5, 78), Петров (17, 84), Дудик (64, 85) - Авер'янов (78), Копина (90).

Попереджені: Никитюк Р. (14), Воробей Р. (44), Петров (90+1) - Наполов (40)

Відео голів "Волині" U-21:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus