USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Молодіжним виданням бракує перцю

28 Листопада 2008 09:35
Молодіжним виданням не вистачає гостроти. Таку думку висловив начальник відділу у справах сім’ї і молоді Луцької міськради Ігор Гузь під час презентації молодіжних інформаційних видань Волині, – повідомляє 28 листопада репортер «Волинських Новин».
У презентації взяли участь три редакторських колективи волинських молодіжних інформаційних видань: «Ініціатива», «Птаха» та Молодіжний портал Волині. Вони розповіли присутній молоді про тематику своїх видань, творчий колектив, специфіку роботи. Також молодіжні видання запросили ініціативних юнаків та дівчат долучитись до них, щоб реалізувати на папері або на ВЕБ-сторінках ті теми, які найбільше молодь.
Щоб зацікавити присутню молодь, редколективи влаштували присутнім демонстрацію їхньої діяльності. Наприклад, молодіжне видання «Ініціатива» організувало із запрошених гостей журналістський міні-колектив та дали завдання зверстати газетний номер, зробити фоторепортаж та провести опитування. Таким чином, троє учасників мали змогу відчути себе, відповідно, редактором, фотографом та журналістом.
Також під час презентації студентка Луцького педагогічного коледжу Юлія Савчук розповіла, що до кінця року у обласному центрі з’явиться ще одне видання – «А5». За її словами, його основою є однойменний всеукраїнський проект. Крім газети, колектив видання має на меті організацію різних молодіжних акцій.
Як зазначив Ігор Гузь, усі перераховані молодіжні видання є некомерційними, відповідно не можуть фінансово забезпечувати навіть друк, не те, що великі гонорари дописувачам. Тому він закликав молоджих журналістів разом переконати владу при формуванні бюджету врахувати і кошти на фінансування цих видань. Начальник відділу у справах сім’ї і молоді луцької мерії впевнений, що подібні «молодіжки» необхідні, оскільки на їх підґрунті виросло та сформувалось багато волинських журналістів.
Проте Ігор Гузь зосередив увагу і на негативній стороні цих видань. На його думку, вони не часто порушують болючі проблеми суспільства. «Молодіжним виданням не вистачає гостроти. Вони просто інформують», – зауважив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
месник Показати IP 28 Листопада 2008 13:11
Зато Гузю того перця хватає більш ніж треба. Через яке місце він собі його пхає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus