USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молодика, який у Києві на Hummer на смерть збив дівчинку, відпустив суд

5 Жовтня 2021 23:20
26-річному Кирилу Островському не продовжили запобіжний захід через те, що суддя по його справі пішла у відпустку. Молодика, якого ЗМІ називають родичем кримінального авторитета, мають випустити з СІЗО.

Про це повідомляє Апостроф.

У 2018 році автомобіль Hummer на смерть збив дитину на бульварі Лесі Українки. Водій, не намагаючись надати допомогу постраждалій, зняв номерні знаки та втік з місця ДТП.

Крім того, він відмовлявся проходити тест на стан сп’яніння та протрапив у ще декілька скандалів вже після ДТП. За інформацією спільности «Київ оперативний», Печерський суд відпустив Островського з СІЗО та не продовжив арешт.

«Клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді арешту суд почав розглядати ще в п’ятницю із двома адвокатами, продовжив у понеділок вже із п’ятьма», – заявила речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець в коментарі.

Вона додала, що суддя, яка займається справою, пішла у відпустку.

«Знаючи, що вночі завершується строк арешту обвинуваченого, захист заявив під час засідання про відвід його учасникам: секретарю, прокурору і повторно судді, який має розглянути інший суддя. Сама ж суддя сьогодні, 5 жовтня, пішла у відпустку, а отже продовжити це засідання, навіть у разі відмови у її відводі, можливо буде лише після виходу судді з відпустки або після нового розподілу», – додала вона.

Утім через «несподівану» відпустку служительки Феміди продовжити дію арешту зловмисника виявилося неможливо.

Нагадаємо, смертельна аварія сталася 24 липня 2018 року. 23-річний мажор на Hummer на чималій швидкості нісся бульваром Лесі Українки.

Позашляховик зніс 10-річну дівчинку, яка переходила дорогу на пішохідному переході.

З місця події зловмисник втік. Втім після недовготривалих перегонів його затримали поліцейські.

Свідки інциденту стверджують, що Островський кричав, що готовий заплатити всім свідкам по тисячі доларів, аби вони «нічого не бачили».

Читати також: Як виправдовують водія-вбивцю 10-річної дівчинки в Києві

Враховуючи наміри водія тікати від правоохоронців, через кілька днів після трагедії Шевченківський райсуд Києва обрав Островському запобіжний захід у вигляді перебування під вартою без права внесення застави. З того часу судді постійно продовжували час перебування винуватця ДТП у слідчому ізоляторі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
migel Показати IP 6 Жовтня 2021 09:05
З такими рішеннями інколи хочеться, щоб у нас була частка традицій Кавказу, бо іншого виходу немає.
121 Показати IP 6 Жовтня 2021 09:10
Класний портнов кодекс придумав! Бандита в дупцю треба цілувати, а потерпілий лох.....
911 Показати IP 6 Жовтня 2021 09:35
Суддю у відпуск у сізо разом з йолопом
Сергей Показати IP 6 Жовтня 2021 13:16
Судью повесить на фонарном столбе...
Соупадєніє? Показати IP 6 Жовтня 2021 14:50
Суддя виграв в лотерею хаммер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus