USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Мотыльки», а що ви робите після виступу?», – лучанки до камеді-дуету

18 Березня 2015 10:38
Дует «Вечерние Мотыльки» – переможці «Розсміши Коміка», які «взяли» 50 тисяч гривень – виступили у Луцьку ввечері 17 березня у «Шоу Базилік».

Хлопці – чемпіони «Бійцівського клубу» та фіналісти Вищої Української ліги «КВН» – потішили глядачів численними мініатюрами з життя. Це були і «замальовки» про дискотеку, і будні подружньої пари, і цікаві ситуації неодруженого хлопця з батьками, коли той приводив додому чергову дівчину.

Особливо сподобалася глядачам сценка «Випадок у парку», бо ситуація трапилася у всім знайомому місці – луцькому парку імені Лесі Українки.
Близькою глядачам видалася і сценка «Випадок на дорозі. ДАІ», про що засвідчили гучні оплески та море сміху.
Протягом усього вечора у лучан була можливість писати гумористам записки із запитаннями. Так, у «Вечерних Мотыльков» цікавилися, скільки коштують в Болгарії кокоси; що означає, якщо дорогу перебіжить афроамериканець та, що буде з Путіним, якщо він зустрінеться з Кличком.

Були й такі, які підійшли до записок креативно. Хтось передав «Мотилькам» свій рахунок за вечір, мабуть, із натяком на те, щоб чоловіки його оплатили; хтось попросив взяти у дівчат, які сиділи навпроти сцени, номер телефону; були й такі, які самі писали свій мобільний на записці із запитанням «Мотыльки», а що ви робите після виступу?».

Хлопці не лише самі показували мініатюри, а й залучали до них гостей вечора. Один із гумористів Дмитро Рупчев оголосив, що йому для постановки потрібен тверезий чоловік і твереза жінка. Вибрали двох, які зіграли у парах із Дмитром та Миколою.
Та й це не все. Глядачів із залу залучили ще до однієї постановки. Вибирали або подружню пару, або самотнього хлопця та самотню дівчину. Ведучі вивели їх на сцену і попросили обійнятися. Потім попросили поцілуватися. «Новоспечена» пара так і стояла, притискаючись один до одного, протягом всієї мініатюри, яку на фоні «закоханих» показували «Вечерние Мотыльки».
Гумористи настільки сподобалися лучанам, що хтось із присутніх написав записку: «Пропонуємо купити у Луцьку квартиру. Найвигідніші умови» і додав номер телефону. Таких пропозицій придбати в місті житло за вечір було дві.

Дмитро та Микола приїхали не з простими жартами, а «стилізованими» під Луцьк та лучан. Так, цікавою була мініатюра, в якій чоловік дивиться футбол по телевізору і вболіває за «Волинь». Причому герой знає не лише назву клубу, а й імена гравців команди.
І наостанок «Вечерние Мотыльки» показали постановку, в якій чоловік приходить додому і його зустрічає розгнівана дружина. Вона демонструє тому айфон і питає, хто це пише йому есемески «Дякую за прекрасну ніч» тощо. Події розгортаються таким чином, що вже після мініатюри гумористи радять: «Коли даруєте один одному айфони, беріть хоча б різні чохли».
Зазначимо, що захід мав відбутися у неділю, 15 березня, але його перенесли. ТОго дня у Луцьку був День жалоби за загиблими рядовим міліції спецроти «Світязь» Мирославом Столярчуком та старшим лейтенантом 128 бригади Денисом Чабанчуком.

О 12:00 лучани прощалися із загиблими героями в стінах Свято-Троїцького собору. Опісля була громадська панахида на Театральному майдані.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
висновок Показати IP 18 Березня 2015 10:55
всіх в АТО...
тьфу Показати IP 18 Березня 2015 11:39
Які падорви пратівні
не плюй в колодязь Показати IP 18 Березня 2015 11:42
залатая маладёш
Дьодік Показати IP 18 Березня 2015 11:44
Якось воно все ... не тойво... Ми так і не усвідомили, що в країні ВІЙНА і боюсь, що одніє ночі ми проснемось (або не проснемось) від яскравого гриба.
Лучанка Показати IP 18 Березня 2015 14:04
порвали зал..зал вибухнув сміхом..від чого - від міні сценок - де через слово - Падла, Гніда, жопа ,іт.д???? і ці напищені лучани..лучаночки....згідна з Дьодіком....як кажуть..нафарбувала нігті, а під нігтями бруд.... Враження? чесно? ГИДКО!!!
пацик Показати IP 18 Березня 2015 17:23
ну шо ви понімаєте в іскуствє... напрімєр, можна одягнуть світєрок із тризубом, і тусуваться, ну т.є. культурно відпочівать в базілікє...
Ооо Показати IP 18 Березня 2015 20:08
Концерт був БОМБА!!! В такі часи,як зараз,мозгова розрядка саме в раз.
Лучанин Показати IP 18 Березня 2015 20:13
Висловлюючись мовою цих "метеликів": "Полная хр*нь". Якщо ж серйозно - невже гумор може бути лише російськомовним? Невже україномовна частина держави - це всі позбавлені почуття гумору люди або ще гірше, безталанні, які не можуть створити дійсно варті уваги гумористичні шоу? Але ж це не так, просто в даному випадку пропозиція, створена телебаченням (шоу типу "Розсміши коміка" і т.д., які відкривають подібних "зірок"), формує попит, а не навпаки. На жаль, зараз так. Не вірю, що хтось з глядачів цього "шоу" сміявся б, якби в реальному житті спостерігав за такою ситуацією, як наприклад, "Чоловік приходить додому".
Лучанка Показати IP 19 Березня 2015 09:18
до Ооо.. судячи з Вашого захвату від виступу цих пузатих метликів...розряджати Вам давно нема чого
Лучанин Показати IP 19 Березня 2015 12:28
гидота...
Лучанин Показати IP 19 Березня 2015 12:28
мене стошнило від цього лайна
Лучанин Показати IP 19 Березня 2015 12:31
(адресовано Ооо)... В тебе ж не має розуму... Яка розрядка?
Короб Показати IP 23 Березня 2015 16:10
Диванная сотня развонялась!!!! Что Вы сделали для Украины???? Кроме того, что сидеть и поливать говном, больше ничего не умеете!!!!
Игорь Показати IP 23 Березня 2015 17:49
Поддерживаю предыдущего оратора, вместо высказываний в комментариях, могли бы сами выйти на любую сцену, хоть посреди площади, и держать публику ДВА ЧАСА, только юмором. Так ума ж не хватит просто говорить, не говоря уже о том чтоб шутить. А по поводу русского или украинского языков, так это вообще непонятное высказывание, если не нравится слушать на русском, напиши сам на украинском и ... См. Выше. Всем всех благ, а концерт был отменным!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus