USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

«Моє робоче місце – там, де можна вирішувати питання області», – Ігор Палиця

7 Вересня 2017 16:25
До основних повноважень голови Волинської обласної ради належить налагодження контактів задля вирішення нагальних проблем області.

Про це йшлося під прес-конференції голови облради Ігоря Палиці 7 вересня.

Як наголосив Ігор Петрович, неможливо добре виконувати свою роботу, сидячи на одному місці. Для цього потрібно постійно знаходитися в русі, спілкуватися з людьми і шукати найоптимальніші варіанти для вирішення актуальних питань.

«Обласна рада має переживати за те, щоб обласний бюджет наповнювався, щоб він не розкрадався. Моє робоче місце – там, де можна щось вирішувати для області», – акцентував Ігор Палиця.

Голова облради переконаний, що для того, аби знати, чого потребує область, потрібно спілкуватися з людьми та приймати відповідні рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus