USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

МОЗ закупило ноутбуки для медиків, які проводять щеплення проти COVID-19

25 Листопада 2021 07:40
Міністерство охорони здоров’я закупило ноутбуки для медичних закладів, які проводять щеплення від COVID-19.

Про це повідомляє МОЗ.

«Заклади охорони здоров’я, що проводять вакцинацію українців від COVID-19, отримають нові ноутбуки. Міністерство охорони здоров‘я сьогодні відвантажило зі складу 372 нових ноутбуків та оптичні мишки», – ідеться в повідомленні.

Нову техніку відправили в усі регіони України.

«Міністерство закупило нову техніку, щоб полегшити роботу наших лікарів. На сьогодні медичні записи про пацієнтів вносяться до електронної системи охорони здоров’я. Тому забезпеченість портативними комп’ютерами – це необхідність, у якій ми намагаємося допомогти», – відзначила заступниця міністра охорони здоров’я Марія Карчевич.

В електронній системі охорони здоров’я станом на сьогодні працюють понад 5 тис. медичних закладів. До ЕСОЗ внесені понад 523 млн електронних медичних записів, зокрема візити, діагнози, призначення та висновки про пацієнта.

Користуються електронною системою охорони здоров’я загалом понад 32 млн українців, які обрали свого сімейного лікаря.

Як повідомляли, з 1 жовтня 2021 року Україна повністю перейшла на електронні лікарняні, які формуються на підставі медичного висновку про тимчасову непрацездатність в Електронному реєстрі листків непрацездатності з урахуванням даних у Реєстрі застрахованих осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 25 Листопада 2021 09:53
Чому не вказано загальну суму, щоб можна було порахувати вартість одного ноута???? 100%, що вийшло мінімум вдвічі дорожче ринкової вартості!
Medik Показати IP 25 Листопада 2021 10:26
УР-р-р-Ра, тепер тепер тепер ... усім стане легше 372 ноута для країни де понад 5 тис медзакладів працюють в електронній системі ... це ПРОРИВ ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus