USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

«Можливо, якийсь прапорщик і відіграв роль у вашому житті», – Пустовіт про фантазії Надточій

27 Лютого 2019 14:05
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт порадив депутатці «Самопомочі» Аллі Надточій не озвучувати власні фантазії та не приміряти їх на інших осіб. Таким чином він прокоментував блог депутатки-телеведучої, де вона говорила про «Юліного прапорщика», вочевидь, маючи на увазі Пустовіта, який входить до фракції ВО «Батьківщина» та служив у армії.

Дискусія щодо медіа розгорілась під час засідання 53-сесії міської ради.

Зазначимо, що нещодавно депутатка Алла Надточій стала ведучою одного з шоу на 12 каналі, а також веде свій блог у Фейсбук, де критикує міську владу. Під час сесії Алла Надточій почала звинувачувати владу міста у дерибані бюджету, зокрема за великі зарплати.

Натомість Григорій Пустовіт відповів, що він бачив її блог, зауваживши про фантазії депутатки: «Я дивився ось цей ваш блог, пост, чи як воно там називається, ось це «Юлін прапорщик» чи «Катін Сантехнік». У вас дуже розвинена фантазія, Алла Володимирівна. Може, якийсь прапорщик і відіграв у Вашому житті немалу роль».

Проте на цьому розмови про вплив на медіа не закінчились. Під час обговорення питань порядку денного депутати зауважили про недоцільність виділення 600 тис. гривень на доріжку біля школи № 22. Радник міського голови Ігор Поліщук зазначив, що спочатку прийняли рішення про ремонт дороги на вулиці, де проживає Алла Надточій, тепер вона хоче ремонтувати дорогу біля школи, в якій вона входить в наглядову раду.

«Зрозумійте, ми не можемо фінансувати тільки ті об’єкти, де є ваш особистий інтерес. В місті чимало інших вулиць, які теж потребують ремонту», – пояснив Поліщук.

Згодом Надточій запропонувала передбачити виділення 2,5 мільйона гривень на премії працівникам дошкільної та позашкільної освіти. У відповідь депутат Олександр Кравченко зазначив, що такі питання не вирішуються "з коліна" і цю пропозицію варто вивчити та обговорити. А також поцікавився, коли в ЗМІ з’явиться відповідна новина про «поганих депутатів».

«Скажіть, коли в підконтрольних вам ЗМІ з’явиться новина про те, що погані депутати не дали грошей на премії?» – поцікавився Кравченко та запропонував колезі Надточій по фракції Тарасу Шляхтичу укласти парі, адже був переконаний, що відповідна новина буде обов'язково опублікована (що згодом так і сталося).

У відповідь Шляхтич від парі відмовився, заявивши, що в нього немає підконтрольних ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ісса Ндойє Показати IP 27 Лютого 2019 14:37
Пустовіт постав цю Наточій у позу і вд*й, щоб вона знала що має справу не з українським прапорщиком - а з радянским майором.. .
Стомленийвідбрехунів Показати IP 27 Лютого 2019 14:56
Питання мізерних зарплат у ДНЗ піднімається не перший раз. Але за задоволенням власних забаганок та потреб, влада не бажає бачити проблеми містян. Скоро у садочках не залишиться вихователів.
Ніна Показати IP 27 Лютого 2019 16:29
А яий сьогодні статус Пустовіта

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus