USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Можуть викинути на смітник»: Росія не впускає власників паспортів РФ, які видали в «ЛДНР»

15 Вересня 2022 12:40
Жителі ОРДЛО, які отримали російські паспорти, можуть викинути їх у смітник. Їх не визнає сама ж Росія, а їхніх власників не пропускають через кордон до РФ.

Про це повідомляє ГУР Міноборони.

Зазначається, що після наступу українських Сил Оборони різко змінились настрої проросійськи налаштованих жителів ОРДЛО. Вони невдоволені проведенням так званої «спеціальної операції» та діями російського уряду.

Читати ще: «Росія вас кине завжди»: Золкін розповів про те, як карають в Україні колаборантів

«Панує думка, що РФ здає інтереси «республік». Ці настрої додатково посилились після того, як з’ясувалось, що видані на території ОРДЛО російські паспорти не мають юридичної сили на території РФ. Принаймні тим, хто намагався виїхати із «ЛДНР» за таким паспортом, на російському кордоні пояснюють, що «ви ніхто і звати вас ніяк», – повідомляють в розвідці.

Як повідомляли, в Україні підготували законопроект, що передбачає кримінальну відповідальність за отримання російського паспорта на тимчасово захоплених територіях або заклики до цього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Петро Показати IP 15 Вересня 2022 13:00
.... нам-то що з цього .....
911 Показати IP 15 Вересня 2022 13:45
закрити всі діючі паспорти україни для всіх хто проживаєчи проживав на територіїї ДНР
Вишивася до 911 Показати IP 15 Вересня 2022 13:50
Ми ж не мордор. То може усі українські скасувати і провести перепис населення з проходженням тесту на паляницю¿
102 до 911 Показати IP 15 Вересня 2022 14:13
Що ти верзешь. Яким чином розпізнати тих, хто звідти виїхав і тих, хто там залишився? старих та жінок теж може розстріляти, щоб без помилок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus