USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Музичні інструменти для дітей лучани й далі купуватимуть самі

3 Лютого 2014 18:00
Придбання музичних інструментів, сценічних костюмів для занять у музичних школах та центрах естетичного розвитку міста й надалі залежатиме від гаманців батьків.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, мови сьогодні, 3 лютого.

Член комісії депутат Ірина Констанкевич поцікавилася у начальника управління культури міськради Тетяни Гнатів, чи планується цьогоріч придбання музичних інструментів для музичних шкіл міста. Адже, з її слів, до благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» надійшло клопотання від міської музичної школи №1 імені Фредерика Шопена на чималу суму для придбання музичних інструментів.

У відповідь Тетяна Гнатів зазначила, що це питання щороку актуальне й вирішується за рахунок коштів з батьківського фонду, адже грошей на галузь щороку катастрофічно не вистачає.

На батьківські плечі й далі покладається придбання сценічних костюмів та участь у фестивалях. Управління культури може лише компенсувати частину транспортних витрат, пояснила посадовець.

Нагадаємо, у проекті бюджету Луцька на 2014 рік не вистачає коштів на зарплату працівникам бюджетної сфери: освітянам, медикам та працівникам культури. Останнім, зокрема, не додали 700 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Семен Показати IP 4 Лютого 2014 09:33
адже грошей на галузь щороку катастрофічно не вистачає Назовите хоть одну галузь, коштів на которую вистачає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus