USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ми ведемо перемовини з інвесторами, – ректор ВНУ про будівництво студмістечка на Володимирській

26 Січня 2021 21:06
Керівництво ВНУ імені Лесі Українки веде перемовини з інвесторами щодо будівництва студмістечка на вулиці Володимирській.

Про це йшлося під час річного звіту ректора ВНУ Анатолія Цьося 26 січня.

Нагадаємо, у лютому минулого року в університеті анонсували, що на ділянці на вулиці Володимирській хочуть побудувати студентське містечко із зимовим спортивним манежем, який, за потреби, буде використовуватися як концертний зал на 3-5 тисяч осіб.

«Ділянка на Володимирській дуже важлива для розвитку університету. Наразі ми ведемо роботу з Міністерством освіти та науки та перемовини з інвесторами щодо будівництва там студентського містечка. Чекати, поки держава дасть дуже великі кошти, нераціонально, адже їх ніхто не дасть. Тому потрібно починати будувати поступово по одному об’єкту. Ми підготували комплекс документів Міністерству освіти та науки, щоб почати працювати над будівництвом гуртожитку на цій землі. З інвесторами ми працюємо для того, щоб почати будувати будинок для викладачів. Далі будемо думати, як будувати приміщення для окремих факультетів нашого університету», – поінформував Анатолій Цьось.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оксана Показати IP 26 Січня 2021 22:33
З тими руїнами давно потрібно щось робити
Анонім до Оксана Показати IP 27 Січня 2021 09:08
Там не було руїн. Руїни самізробили. Під час передачі казарм ВНУ це був готовий корпус, у якому можна було облаштувати авдиторії чи лабораторії. Це сьогодні там розбиі вікна, видерті коробки з дверей, розбиті стіни. Хто і для чого довів державне майно до такого сану?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus