USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни просять не призначати на посаду голови ОДА вихідця з Донбасу. Петиція

29 Жовтня 2019 14:37
На сайті президента України зареєстрували петицію про те, аби на посаду голови Волинської обласної державної адміністрації не призначали першого заступника Луганської ОДА Юрія Погуляйка.

Про це повідомив автор петиції, журналіст, ветеран АТО Богдан Пташник у фейсбук.

«Покажемо вкотре, що Волинь - вміє відстоювати свої інтереси!!! Зберемо 25 000 підписів – поженемо «залітного гінірала» з Волині!!!» - закликає Богдан Пташник.

Підтримати петицію можна за цим посиланням - https://petition.president.gov.ua/petition/77422.

Нагадаємо, 28 жовтня Кабінет міністрів України погодив призначення на посаду голови Волинської ОДА Юрія Михайловича Погуляйка, котрий наразі обіймає посаду першого заступника голови Луганської обласної державної адміністрації. Волиняни з недовірою та без ентузіазму зустріли новину про ймовірне призначення колишнього міліціонера, посадовця з Луганщини, адже після звільнення киянина, колишнього заступника Міністра внутрішніх справ Олександра Савченка всі очікували, що Волинь нарешті отримає місцевого керівника.

Подаємо текст звернення без змін:

«Звернення до Президента України щодо недопущення призначення головою Волинської ОДА Юрія Михайловича Погуляйка.

28 жовтня 2019 року Кабінет Міністрів України на своєму виїзному засіданні у м. Маріуполь Донецької області схвалив низку кадрових питань. Зокрема, уряд погодив призначення головою Волинської ОДА Юрія Михайловича Погуляйка.

Ми, представники громадськості Волині, висловлюємо категоричну незгоду з такою кадровою політикою!

Пане Президенте, у своїх передвиборчих гаслах Ви обіцяли, що будете прислухатися до громадськості! Обіцяли, що всі нові призначення будуть прозорими і зрозумілими. Але виявляється, що Кабінет Міністрів України вирішує все без нас, без думки самих громадян. Незрозуміло, чим керувався Кабмін, схвалюючи кандидатуру Ю. Погуляйка на посаду голови очільника Волинської ОДА, хто рекомендував йому цю кандидатуру.

Звертаємося до Вас, пане Президенте, як до особи, яка повинна призначити важливу кандидатуру для нашого регіону. Ми втомилися від того, що нас не чують. Юрій Погуляйко не волинянин, він не обізнаний з особливостями західних регіонів, не знає проблемних питань цих територій. Ми втомилися від нових експериментів над Волинською областю. Проте нам вкотре хочуть нав’язати чергового «кота в мішку».

За сьогоднішніх непростих умов Волинь повинна очолити людина, яка обізнана з реальними проблеми нашого краю, має бачення щодо конкретних шляхів їх вирішення. Це те, чого сьогодні гостро потребує волинська громада. Область вже просто не витримає нового «заслання» немісцевих керівників – «чемоданних» людей, які вкотре призначаються «зверху». Такі люди ніколи не дбали і не дбатимуть про Волинь! Досить нам заїжджих силовиків-губернаторів, досить вирішувати все за нас!»

У зв’язку з можливим призначенням на посаду голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка депутати Волинської обласної ради зберуться на позачергову сесію.

Зауважимо, нещодавно лідер Національного Корпусу Андрій Білецький оприлюднив відео, у якому розповів, що у зриві акції протесту проти відведення українських військ у Золотому винен ексзаступник голови Луганської ОДА Юрій Погуляйко. Також Білецький зазначив, що Погуляйко відомий на Луганщині як людина, яка «кришує» незаконну вирубку лісу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
123 Показати IP 29 Жовтня 2019 14:52
У нас своїх багато є достойних!
Анна Показати IP 29 Жовтня 2019 14:53
А Гунчик був свій
я Показати IP 29 Жовтня 2019 15:11
обіцяли....обіцянка-цяцянка А ті, що збираються і пишуть теж багато обіцяли.... почніть кожен з себе....
Доктор Шацький 33 см Показати IP 29 Жовтня 2019 15:36
Не треба такого шороху робити... Може він хоч троху наведе порядок.
ТТ до Доктор Шацький 33 см Показати IP 29 Жовтня 2019 16:21
Поможе дорубати волинські ліси.Та й кордон близько.
Анонім до ТТ Показати IP 29 Жовтня 2019 19:41
Був один дуже ліс кругляк беріг ,потім лісником влаштувався.
Доктор любешівський Показати IP 29 Жовтня 2019 16:27
Нам не треба донецького сєпара, мента і мародера. Треба скликати людей на акцію непокори і показати, що можуть волиняни. Усе залежить від нас.
Отакої... до Доктор любешівський Показати IP 29 Жовтня 2019 19:46
Маєшь гроші щоб "скликати" чи вважаешь майдани сами по собі вскакують
Докторам Показати IP 29 Жовтня 2019 19:18
Коли була остання непроплачена акція в Україні? За останні 20 років точно не було.
Доктор любомльський Показати IP 29 Жовтня 2019 20:52
Поставимо на коліна як башкаленка !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus