USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ми є свідками, як влада перетворюється в мародерів, – Тягнибок

25 Травня 2009 16:16

Лідер Всеукраїнського об\'єднання «Свобода» Олег Тягнибок вважає, що зараз гостро у суспільстві стоїть дилема, бути чи не бути Українській державі. Про це пан Тягнибок заявив під час з\'їзду своєї партії 24 травня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Пан Тягнибок наголосив, що цьогоріч Україна святкує чимало визначних ювілейних дат. За словами голови ВО «Свобода», у багатьох людей зараз відсутнє уявлення про майбутнє держави. «Україна вступила в переломний рік. Україна на роздоріжжі», – сказав Олег Тягнибок. Наразі країна перебуває у стані системної кризи – економічної, соціальної та політичної, яка «роз’їдає усі галузі життя».
Очільник «Свободи» зазначив, що всі партії та блоки у Верховній Раді – олігархічного змісту. Гризня так званої псевдоеліти, лобіювання ними інтересів олігархічних кланів і стали причинами загострення кризи у суспільстві. «Україна перетворилась у державу, якій нічого запропонувати світу... Влада не займається ні внутрішньою, ні зовнішньою політикою», – вважає пан Тягнибок. «Ми (держава – «ВН») програємо іміджеві, газові, дипломатичні, інформаційні війни», – заявив лідер «Свободи». Серед проблем, які наразі його сильно турбують, – нав’язування українцям комплексу меншовартості, загострення проявів безкарного україноненависництва, активізація діяльності «п’ятої колони», сепаратистів та втрата частини української території (рішення суду по острові Зміїний – «ВН»). За словами пана Тягнибока, «ми є свідками, як влада перетворилась у мародерів», а «корупція є повною».
На думку Олега Тягнибока, у сьогоднішньої кризи є 2 варіанти вирішення: перше – розвал держави як системи, друге – перехід на новий етап розвитку держави, який неможливий без докорінного очищення влади. Задля досягнення останнього варіанту пан Тягнибок закликав своїх однопартійців до якнайбільшої віддачі. «Ми вже на іншому рівні... Ми не просто клуб за інтересами, ми не політична партія регіонального рівня», – охарактеризував сучасний стан «Свободи» її керівник. «Наступає нова ера в історії українського націоналізму. Щоб побороти псевдоеліту, перед нами стоїть завдання – «Дійти до кожного українця», – підсумував Олег Тягнибок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ондо Показати IP 26 Травня 2009 16:31
Ну і слава Богу. Буде хоч за кого голосувати. А то вже думав взагалі забити на вибори - перший раз в житті...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus