USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Провокації, - владика щодо перекриття дороги на Волині

2 Серпня 2014 12:18
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь у з’їзді голів сільських, селищних, міських, районних рад та адміністрацій області.

Під час засідання в облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка владика звернувся до його учасників. Згадуючи недавні події в Ратнівському районі, коли матері мобілізованих на знак протесту перекривали міжнародну трасу, він зазначив: до таких провокацій підбурюють наші вороги, які вже хочуть розпочати війну тут, війну міжусобну.

Тому архієрей закликав до пошуку точок дотику між сторонами – у тому, що гуртує, а не роз’єднує: «Любов до свого краю, любов до своєї землі повинна нас об’єднати». Високопреосвященний закликав говорити правду самим собі: Росія є агресором і з ним потрібно боротися. Завершив промову архіпастир упевненістю: «Ми переможемо – любов’ю нашою християнською і нашою працею на благо України».

У заході також взяли участь: голова ОДА Володимир Гунчик, голова облради Валентин Вітер, обласний військовий комісар полковник Олег Галах, районні військові комісари, представники інших силових структур області та інших християнських конфесій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
лучани Показати IP 2 Серпня 2014 12:18
Ніфонт закликає блокувати.
ІМХО до лучани Показати IP 2 Серпня 2014 14:16
Ти таке чув хоч десь, бздо?
волинянка Показати IP 2 Серпня 2014 12:22
Що ж ті Вітери, Гунчики і т. д. не відправляють туди своїх діте чи зятів або не їдуть самі???? В штани наложили???? Смердить слухати ту брехню!!! Ще й релігію сюди приплели. Х+ай ті всі благочинні беруть зброю і ідуть воювати за наших дітей як такі розумні!!!
Геть провокаторку до волинянка Показати IP 2 Серпня 2014 13:05
Що це за дурний принцип? Як підуть не ваші діти, а інші, то вони що не чиїсь діти? Не наші, не волинські? Це суто по-українськи: моя дитина хай живе, а сусідьська можна гинути. Ви ще одна московська провокаторка. Випав жереб - треба йти воювати за свою країну. А ось контролювати, щоб призивали тих, хто підходить, незалежно від того, хто в нього батько чи мати, і щоб були належно забезпечені - треба. Це і є завдання влади, громадськості, і нас з вами.
Ніка до Геть провокаторку Показати IP 2 Серпня 2014 16:20
Цілком підтримую таку мудру думку. Оце єдина раціональна, можна сказати, державницька, патріотична позиція серед різноманітних думок на цю тему.
Церковна миша до Геть провокаторку Показати IP 2 Серпня 2014 21:11
Якраз їх діти і будуть жити за рахунок життя простих людей. Люди говорять, що має бути до всіх один підхід до мобілізації. Зменшити напругу серед матерів можна елементарним способом - офіційно оприлюднити список родичів можновладців, які задіяні на АТО. Проте, наскільки мені відомо, служить лише син Анатолія Гриценка.
Андрій до волинянка Показати IP 2 Серпня 2014 13:32
А Гунчик нічого і не буде робити. Бо ще за часів ЛуАЗу він був самою сц,,,ливою та гнилою людиною на підприємстві. Я там працював багато років . І напевно 99 відсотків працівників нашого заводу такої самої думки.
103 до Андрій Показати IP 4 Серпня 2014 09:53
А що ж тоді ви не блокуєте ОДА, як зимою Клімчука??? Якщо такий губернатор при владі, то де ж тепер ви УСІ, де покришки під адміністрацією??? Чи усе уже люстрації не треба, усе добре стало? А воду гарячу відключили до опалювального сезону це за таку Революцію гідності помирали люди на Майдані???? Що ж ВИ УСІ НАРОБИЛИ!!!!!!!!!!!!!
ігум Показати IP 2 Серпня 2014 13:11
Він вважає, що те, що матері перекрили трасу - провокація? Видно, що своїх дітей нема. Це не провокація - це відчай матерів, у яких діти йдуть на війну і не факт, що повернуться. Доречі, Михаїлу ще нема 60? Н
Думка Показати IP 2 Серпня 2014 13:16
Йдти мають тiльки добровольцi.
Микола Показати IP 2 Серпня 2014 13:21
коментар було видалено
питання до Микола Показати IP 2 Серпня 2014 13:31
Коль, а коли ти зрозумієш що на нашу країну напали, що сьогодні від російської зброї гинуть твої співгромадяни. Скажи мені чому росія вже 25 років не перестає воювати , в цей же час Україна жила мирно, поки путлєр не запхав своє рило до нас?
Думка до питання Показати IP 2 Серпня 2014 13:35
коментар було видалено
Всезнайко до Думка Показати IP 2 Серпня 2014 13:53
коментар було видалено
іванов до питання Показати IP 2 Серпня 2014 13:35
путін був би безсильний, якби ми в середині країни не сварилися
Яна Мала до питання Показати IP 2 Серпня 2014 14:59
Ти шо тупий?Хто майдан влаштував?Путін чи оті придурки в Києві що зараз заливають кровю країну та її дерибанять?Коли такий патріот то іди в армію,а не тут людей баламутиш.І своїх дітей туди відправ,може тоді будеш головою думати, а не як зараз дупою.
волинянка до геть пр Показати IP 2 Серпня 2014 13:34
Видно, що своїх дітей немає, то бери зброю і іди воюй. І забирай своїх провокаторів з собою, дітей чиновників, які відмазані і знаходяться в Європі! Чому діти депутатів не воюють???? Депутати самі ж мають іти найперші, показуючи приклад! Командування чому таке тупориле, що дітей залишили підкулями, а потім ще й сміють питати здивовано: А ви що ще живі?? І ще й визнати їх дизертирами - це нормально? Якщо хто хоче йти добровільно, то це добровільно. А кому жереб випадає - це ненормально, тому що чомусь на вищі чини той жереб ніколи не попадає!!!!!!!!!!!!!!
так до волинянка до геть пр Показати IP 2 Серпня 2014 15:42
молодчина.
петро Показати IP 2 Серпня 2014 14:03
Ви не відчуваете-щось смердить? А!!! Це путінські провокатори!!! Украінців хочуть посварити,розсварити батьків з дітьми,підлеглих з керівниками,військових з цивільними. Ляшко не на передовій? Президент не на передовій? Люди добрі,не дайте себе збезчестити зневір'ям,гризнею,бунтами,хамством-це ціль путінських провокаторів. А ''Волинські новини'' повинні бути уважніші до своеі анонімноі блогеріади. Хай провокатори пописують на російських сайтах,хай попровокують москаликів. Женіть проплачених провокаторів,які лізуть на волинський сайт. І женіть дурнів з душі.
Соломія до петро Показати IP 2 Серпня 2014 15:12
Петро,тож це від тебе смердить!Бо від трусів завжди смердить.Піднімай дупу і вперед до війська,покажи якій ти герой.І Михаїла з собою візьми,бо він теж військового віку і громадянин України.Хай рідну землю захищає.Разом вам веселіше там буде.А ми всі подивимося як його рідня зрадіє коли дізнається що він на війну потрапив.Але думаю що ні куди ви не поїдете і смердіти тут ще від таких як ви довго буде:)
відчуваємо до петро Показати IP 2 Серпня 2014 15:48
при чому, чим ближче до ваших коментів, тим смердючише.
віра до петро Показати IP 2 Серпня 2014 19:53
Підтримую!
вдв Показати IP 2 Серпня 2014 14:18
Хто рахуэ що на Украiну напала Росiя вперед на призовний пункт !!!!!! за орденами !!!!!! Украина Вас не забуде ....... а то тильки писати вмiете ......
Лучанин до вдв Показати IP 2 Серпня 2014 15:21
Не смер*и,ти не ВДВ,а с*икло с*ане!Сьогодні знову загинули наші побратими ,теж лучани,йде б*я необ"явлена війна,а ти тут тилькаєш.
віз до Лучанин Показати IP 2 Серпня 2014 15:26
так то троль, його завдання провокувати словесні перепалки
вдв до Лучанин Показати IP 2 Серпня 2014 15:56
а ти чого тут давай вперед ............ Слава Майдану .............
вах-вах Показати IP 2 Серпня 2014 15:29
Логічніше Михаїлу було поїхати на Схід і там проповіді читати і там робити спроби для умиротворення конфлікту. А то стояти розказувати перед людьми про теологічні істини-кожен зможе.
гiсть Показати IP 2 Серпня 2014 16:04
Владика може помилятися,бо то не його дiти.
Владиковi Показати IP 2 Серпня 2014 19:23
Патрiотичний дух також чомусь пiдтримують на заходi, коли патрiотичнi тiла гинуть на сходi...
Зоряна Показати IP 2 Серпня 2014 23:22
Він говорить і зе те що російська церква називає цю війну братовбивчою, що неможна воювати з братами по вірі..... А треба трактувати це як сусід пішов на нас війною неможна схиляти голову.... Ми різні і неможемо мати з таким сусідом спільної віри і церкви.... Ганьба УПЦ МП яка насправді по документах є невід/ємною частиною РПЦ.
а вам до Зоряна Показати IP 3 Серпня 2014 11:42
що до того? ходіть, куди вам хочеться. до Турчинова, наприклад, на проповіді. там точно не будете мати нічого спільного.
Геть провокаторку Показати IP 3 Серпня 2014 15:51
Хтось сумнівається, що на Волині діють московські шпигуни? Хтось сумнівається, що вони доклали рук до організації спротиву матерів? Так про це й говорить митрополит. А воювати він не має права - може хто цього не знає. Якщо священик візьме до рук зброю і когось уб’є - потім уже не зможе бути священиком. А ось підтримувати духовно і матеріально нашу армію - може. Власне це наші українські священики Київського Патріархату і роблять. Дати посилання про це? А те, що повинні воювати йти і діти простих людей, і діти депутатів, і діти багачів - це я підтримую. Цього треба домагатися, але такими методами, щоб це не шкодило обороноздатності України, не працювало на Москву.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus