USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Микола Романюк знає, як вирішити низку земельних питань

30 Вересня 2008 17:28
Голова Волинської обласної державної адміністрації Микола Романюк під час засідання колегії ОДА зазначив, що виготовлення містобудівельної документації в області стане одним із пріоритетів на 2009 рік. Про це 30 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Голова Шацької РДА Леонід Кислюк розповів, що у його районі активно ведеться процес виготовлення містобудівельної документації на заміну попередній, яка діє з 70-80-х років минулого століття і є застарілою. Наприклад, уже розроблено проект встановлення прибережно-захисних смуг навколо озера Світязь.
 
Начальник головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Антон Кривицький відзначив Шацький район як такий, що може стати єдиним в області, який забезпечений сучасною містобудівною документацією. Також, за твердженням пана Кривицького, вже у наступному році можна очікувати появи схеми планування території Волинської області, на основі якої і буде здійснюватись подальше проектування населених пунктів
 
За словами губернатора Волині, виготовлення містобудівної документації наступного року повинне стати пріоритетним. Як твердить пан Романюк, це зніме багато проблемних питань щодо виділення землі. Голова ОДА розповів, що до нього часто звертаються громадяни, яким в органах самоврядування кажуть, що «нема землі, а на сесіях земля виділяється». На думку Миколи Романюка, «дехто зацікавлений у тому, щоб цього (генпланів, схем планування та іншої містобудівної документації – «ВН») не було».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus