USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Миколай передав діткам вже 400 подарунків. ФОТО

17 Грудня 2012 17:56
Робота Фабрики святого Миколая – нині у розпалі. Лучани щодня приносять подарунки дітям із сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Про це повідомляють у Луцькому міському центрі соцслужб.

Фабрика святого Миколая розмістилася у приміщенні історичного факультету СНУ імені Лесі Українки, що знаходиться у Луцьку на вулиці Шопена, 24. Саме сюди лучани щодня продовжують зносити подарунки для діток з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Фабрика працює у рамках всеукраїнського благодійного проекту «Миколай про тебе не забуде». У Луцьку така акція відбувається вшосте.

Щоденно з 6 по 19 грудня з 9:00 до 20:00, окрім неділі, на Фабрику Святого Миколая можна принести іграшки, солодощі, дитячі книжечки, канцелярське приладдя.

Ще один пункт Фабрики Святого Миколая також розташований у приміщенні Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (проспект Соборності, 18). Години роботи пункту: 8.00-17.00, крім вихідних).

Помічниками святого Миколая зголосилися стати майже 500 волонтерів з числа учнівської та студентської молоді. Волонтери формують зібрані іграшки, книжечки, канцелярські приладдя та солодощі у подарунки, які вже із завтрашнього дня почнуть розносити по домівках діток.

Луцьким дітям святий Миколай із допомогою своїх помічників на сьогодні приготував вже 400 подарунків.

А познайомитися із справжніми «миколайчиками» можна буде 19 грудня. Саме цього святкового дня о 15:00 із Замкової площі до Театрального майдану розпочнеться парад помічників святого Миколая. Усіх, кого вони зустрінуть дорогою, пригощатимуть солодощами, тим самим нагадуючи, що казка є.





Фото: Олена Кузьмич
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Показати IP 17 Грудня 2012 19:22
Краще б наш мер Миколай жекам лопат побільше передав!
* Показати IP 18 Грудня 2012 08:39
молодці
Ника Показати IP 19 Грудня 2012 00:22
так дуже гарно мені сподобалось,я сама як волонтер який там був присутній,тому хочу подякувати всім людям які не байдужі)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus