USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Минулоріч у волинському онкоцентрі зробили майже 6 тисяч операцій

5 Лютого 2020 22:58
Минулого року обласний медичний центр онкології прийняв майже 39 тисяч пацієнтів, стаціонарно пролікував понад 7 тисяч хворих і проведено більше 5,6 тисячі оперативних втручань.

Про це йшлося 5 лютого під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я людини, материнства та дитинства.

Як розповів директор комунального підприємства «Волинський обласний медичний центр онкології» Юрій Малімон, у закладі працюють 58 лікарів та нараховується 180 ліжок: 90 – хірургічного профілю, 60 – для проведення променевої терапії, 30 – онкохіміотерапевтичних.

«За 2019 рік у консультативно-діагностичній поліклініці онкоцентру прийнято 38,8 тисячі пацієнтів, стаціонарно проліковано більше 7 тисяч хворих, проведено понад 5,6 тисячі оперативних втручань», – повідомив Юрій Малімон.

Він також окреслив потреби медичного закладу, які включають переважно оновлення обладнання та ремонтні роботи.

Так, цьогоріч медичний центр онкології планує придбати сервер та 65 комп’ютерів для заключення договору з Національною службою здоров’я України, мамограф з можливістю 3D-томосинтезу, гістероскоп, цистоскоп, електролітний аналізатор тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus