USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Митрополит Луцький і Волинський Ніфонт прийняв привітання у День Ангела. ФОТО

22 Квітня 2009 12:22
На третій день Пасхи, 21 квітня, у день пам’яті святителя Ніфонта єпископа Новгородського керуючий Волинською єпархією УПЦ митрополит Луцький і Волинський Ніфонт приймав привітання з нагоди свого Дня Ангела. Про це інформують «Волинські Новини».
У пасхальний тиждень, щоб привітати владику, прибули архієпископ Тернопільський і Кременецький Сергій, єпископ Володимир-Волинський і Ковельський Никодим, єпископ Шепетівський і Славутський Володимир.
Як повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ, митрополит Ніфонт очолив урочисту Божественну Літургію у храмі Всіх Святих Землі Волинської.
Владикам співслужили священики Волинської єпархії, гості з Хмельницької, Тернопільської та інших областей.
За Божественною Літургією співали місцевий хор «Волинські дзвони» під керуванням Марії Вислоцької та хор студентів Волинської духовної семінарії під керуванням протоієрея Петра Муляра.
На богослужінні були присутні представники обласної влади, які привітали владику з його тезоіменитством.
Серед прибулих – голова облдержадміністрації Микола Романюк, заступник голови Волинської облради Борис Загрева, прокурор області Андрій Гіль, голова Волинського обласного відділення Дитячого фонду України Олена Грінченко, генерал-майор міліції начальник департаменту з питань виконання покарань у Волинський області Володимир Макогончук.

А начальник управління УМВС України у Волинській області генерал-майор Віктор Швидкий вручив владиці нагороду Міністерства внутрішніх справ – медаль «90 років карного розшуку України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus