USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Митрополит Ніфонт звершив дияконську хіротонію.ФОТО

3 Жовтня 2008 11:17
У вівторок, 30 вересня, у день пам’яті святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт очолив Божественну Літургію у тимчасовому храмі Всіх святих землі Волинської міста Луцька. Про це 3 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ, владиці співслужили клірики храму. Літургію співав місцевий хор. За богослужінням митрополит рукоположив випускника Волинської Духовної семінарії Шермоловича Андрія на диякона.
У вітальному слові владика Ніфонт звернув увагу слухачів на вік юних мучениць. «Сьогоднішнє свято – це приклад щирої віри, молитовної Божої підтримки та істинного батьківського виховання. Кожен, хто має дітей повинен усвідомити, що після Таїнства Хрещення ми відаємо дитину у руки Божі. Ми любимо свої дітей, але повинні пам’ятати , що наше життя досить коротке. Ціль життя православних батьків навчити дітей основам життя в Православній Церкві. Дай Бог нам такої віри та мудрості, котра була у мами мучениць святої Софії», – додав митрополит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus