USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Митрополита Луцького і Волинського Ніфонта нагородили орденом «За відзнаку»

6 Квітня 2009 12:17
У п’яту неділю Великого посту, 5 квітня, керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт служив Божественну Літургію у тимчасовому приміщенні кафедрального собору Всіх Святих Землі Волинської. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією прес-служби Волинської єпархії УПЦ, особливою подією цього дня стало нагородження митрополита Ніфонта відзнакою Державної служби охорони при МВС України «За відзнаку».
Зачитав наказ і вручив нагороду Начальник відділу Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області полковник міліції Дмитро Новицький. Як йдеться у наказі, владику нагородили «за активну участь у вихованні особового складу та залучення працівників підрозділів Державної служби охорони при МВС України до духовних православних цінностей».
Його Високопреосвященство подякував за високу нагороду і відзначив, що стосунки Волинської єпархії Української православної Церкви з органами правопорядку завжди будувалися і надалі будуватимуться на взаємоповазі і бажанні донести слово Євангельської істини до усіх працівників МВС, як до пастви Христової, адже вони повинні бути охоронцями закону і прикладом законослухняності, запорукою чого є духовність і віра в Небесного Всесправедливого Суддю.
До подяки свого архіпастиря приєдналися і прихожани храму та заспівали гостям разом з владикою волинське «Многая літа».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus