USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На «Авангарді» – контрольні старти перед чемпіонатом України

5 Червня 2016 08:00
На «Авангарді» зібралися спринтери, стрибуни і представники різних видів витривалості, аби провести ще один контрольний старт напередодні чемпіонату України, який відбудеться у Луцьку 16-19 червня.

Про це йдеться у повідомленні Федерації легкої атлетики Волині.

Чимало легкоатлетів приїхали, аби випробувати доріжки і сектори Авангарду, «відчути» арену. Разом з цим, ця обставина не завадила багатьом легкоатлетам показати дуже високі результати, а декому - виконати олімпійські нормативи.

У бігу на 800 метрів Наталя Прищепа, попри відсутність істотної конкуренції в забігу, показала час в 2.00.20 хвилини. Мешканка Рівненщини показала кращий з-поміж українок час в цьому році.


Неабияка конкуренція розгорнулася у забігу на 400 метрів з бар’єрами. Тут відразу дві легкоатлетки виконали олімпійський норматив. Першою була донеччанка Вікторія Ткачук, другою - рівнянка Олена Колесниченко. Їхній час відповідно - 55.32 та 55.62 секунди. Отож, нині вже чотири українки виконали норматив на цій дистанції. Крім Ткачук і Колесниченко, цього спромоглись Ганна Ярощук і Ганна Тітімець. Тим цікавою буде конкуренція у Луцьку!


У секторі для стрибків у висоту у жінок наприкінці змагань прогнозовано залишилося дві спортсменки - миколаївка Оксана Окунєва та киянка Ірина Геращенко. Обидві з першої спроби взяли олімпійський норматив 1,93 метра. Висота у 1,95 м. поки їм не підкорилася, а переможцем у Луцьку стала Окунєва.

Відзначимо також високі результати у стрибках в довжину. У чоловіків виграли Віктор Кузнецов і Тарас Неледва - по 7,90 м. В жінок першою була Марина Бех з результатом в 6,62 м.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
полюх Показати IP 5 Червня 2016 09:39
Хоч для багатьох-" "дописувачів" ні реконструкція.ні оновлення покриття була не потрібна.навіть ""смерділо "" -але великий спорт поступово приходить в Луцьк ! Завдяки меценатам та І .Палиці! І це популяризація спорту на Волині і візитівка та реклама міста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus