USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.88

На Бандерштаті – головний полісмен Києва Олександр Фацевич

24 Липня 2015 23:20
На гутірковій сцені фестивалю Бандерштат очікують керівника патрульної поліції Києва Олександра Фацевича. Про це йдеться на сторінці БАНДЕРШТАТ 2015 Вконтакте.

Олександр Фацевич – український військовий, десантник, нині голова патрульної поліції Києва. Військова справа для Олександра Фацевича не нова, адже походить він з родини військових. Почав він свій шлях із навчання у Волинському ліцеї з посиленою фізичною підготовкою, куди пізніше повернувся вже в якості викладача. Але перед цим був Одеський інститут сухопутних військ та служба за контрактом в Миколаєві на посаді командиру взводу 79 аеромобільної бригади.

З початку російської агресії на сході Олександр Фацевич очолює спецпідрозділ «Світязь».

Перше бойове хрещення рота отримала у боях під Іловайськом. У грудні 2014 бійці «Світязя» під командуванням Олександра Фацевича були направлені під Вуглегірськ. 30 січня 2015 під час наступу сепаратистів на Дебальцеве, бійці спецпідрозділу опинилися в оточенні. Три дні бійці тримали оборону, після чого з боєм вирвалися з оточення, вивівши з собою бійців ЗСУ – без втрат, виносячи поранених і зброю. Наразі Олександр Фацевич призначений головою нової патрульної поліції Києва. Нові полісмени почали свою роботу з 4 липня і вже встигли отримати великий кредит народної довіри, адже люди розуміють необхідність та важливість змін в роботі саме поліцейських структур.

Сам Олександр говорить, що дуже важливо в ці часи довести собі та всьому світу, що український народ здатен не тільки воювати, а й будувати сильну, демократичну та незалежну державу, не зважаючи на складне економічне становище та військові дії. Тому чекаємо гутірку, щоб почути від Олександра Фацевича бачення військових дій зсередини та подальші зміни в роботі поліцейських.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новиниповідомляло про те, що Олександр Фацевичу пропонують присвоїти звання почесного громадянина міста Луцька. Навколо цього розгорнулися дискусії.

Нагадаємо,«Бандерштат - 2015» триватиме три дні – з 31 липня по 2 серпня на території іподрому в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Спеціальну Еко-галявину облаштуютьучасники Луцького ІТ-кластеру «Фундація Розвитку Громад» для усіх відвідувачів фестивалю «Бандерштат». 2-го серпня на головній сцені фестивалю «Бандерштат-2015» виступить відомий білорусько-український гурт Сергія Міхалка «Brutto».

Також ІА Волинські Новини повідомляло перелік перших музичних гуртів, які виступлять на фестивалі цьогоріч. Так, на головній сцені зіграють добре знані гурти: Тартак, O.Torvald, ONUKA, Карна, Тінь Сонця, Роллікс.

Окрім того, для зустрічі з учасниками фестивалю запросили кінематографічну групу «BABYLON’13»,сестру Надії Савченко Віру, Мустафу Найєма, Володимира Парасюка, Олеся Саніна, чеченську снайперку Аміну Окуєву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 25 Липня 2015 00:45
щеб януковича з азыровим
Андрій Показати IP 25 Липня 2015 14:06
Не робіть з людини клоуна. А то почесний гр. м. Луцька, то уроки мужності проводить, то на бандерлозі перед наріками виступає. Хай тягне службу в Києві, підтримує своїх підлеглих поліцаїв.
Сянько до Андрій Показати IP 25 Липня 2015 17:10
Андрію,тебе жаба давить??? Такі ж НАРІКІ,як ти,НІКУДИ Ж НЕ ХОДЯТЬ!!! ВИ ж І ХОДИТИ ВЖЕ НЕ МОЖЕТЕ!!!!
Андрій до Сянько Показати IP 25 Липня 2015 22:05
Нічого мене не давить, до наріків ніякого відношення не маю, на те "щастя" - бандерштат за гроші не піду. Вільний час провожу з сім'єю (включаючи внуків). А чого ви такий злий, то ваша проблема.
Андрій до Андрій Показати IP 25 Липня 2015 22:08
А Сашу Фацевича я пам'ятаю ще ліцеїстом, який їхав поступати разом з моїм сином в Одеський інститут СВ. І поганого йому не бажаю.
Ір Показати IP 25 Липня 2015 15:53
Задайте йому питання про Вуглегірськ. Про дитячий будинок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus