USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Дніпропетровщині спіймали чоловіка, який знімав порно з 10-річними дітьми

17 Листопада 2020 23:49
У Дніпропетровській області викрили чоловіка, який разом зі спільниками займався створенням і поширенням порно з дітьми.

Порнографічний контент за участю зокрема дітей від 10 до 14 років зловмисники продавали в інтернеті. Про це повідомляється на сайті обласного управління Національної поліції, пише Обозреватель.

Попередньо, п’ятеро спільників виготовили понад тисячу фото та відеофайлів. Від дій зловмисників постраждали як мінімум п’ятеро неповнолітніх.

Чотирьох «напарників» порушника правоохоронці спіймали раніше в 2020 році.

За місцем проживання фігуранта було проведено обшук. Як видно на відео з місця інциденту, замок на дверях у квартиру силовики зрізали болгаркою.

У приміщенні правоохоронці знайшли речові докази. Серед них – флешка, яку намагалися заховати у волоссі, і жорсткий диск, який лежав у кухонній тумбочці.
Затриманому оголошено про підозру за ч. 4 ст. 152 (зґвалтування), ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх), ч. 4 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК. Йому загрожує до 15 років в’язниці.

Підозрюваному обрано запобіжний захід – утримання під вартою без права внесення застави.

Чоловіка викрили співробітники управління протидії кіберзлочинності в Дніпропетровській області спільно зі слідчим управлінням обласної поліції і прокуратурою регіону.

Начальник Департаменту кіберполіції Олександр Гринчак додав, що всього з початку поточного року було затримано дванадцять осіб, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні злочинів, пов’язаних із сексуальною експлуатацією дітей. До суду вже направлено обвинувальні акти щодо восьми з них.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ахтівіст чи волонтер Показати IP 18 Листопада 2020 10:11
І можливо учасник.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus