USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Донбасі терористів підселяють до мирних жителів

18 Червня 2014 08:54
Що таке небезпечне сусідство не з чуток знають мешканці Донбасу. У Слов'янську, Краматорську та ще кількох містах, що знаходяться під контролем донецьких сепаратистів, місцевих жителів змушують селити до себе бійців терористичної організації "ДНР". Про це інформують Fakty.ictv.ua з посиланням на сайт 0629.

Згідно з інформацією, в минулу суботу на кількох житлових будинків з'явилися оголошення, підписані так званим "штабом збройних сил" терористичної організації "ДНР". У тексті оголошення людей просять "добровільно виділити місце під розміщення бійців і командирів, забезпечити їх усім необхідним, у тому числі оргтехнікою та телефонним зв'язком". Зі слів мешканки Краматорська Ірини, в деяких будинках вже почалося "підселення". "Майже всі приїжджі - не наші.

"Змушують селити десь по одному, десь по три-чотири людини, залежно від житлоплощі і скільки там людей проживає. Кажуть, мовляв, за вас воюємо, поки ви по хатах відсиджуєтеся, треба допомагати", - розповіла жінка.

Водночас, в оголошенні повідомляється, що "будь-які спроби силового опору будуть придушені за законами військового часу".

Раніше стало відомо, що в Луганську представники самопроголошеної "Луганській Республіки" вигнали студентів з гуртожитку Східноукраїнського національного університету імені В. Даля.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Фаріон Показати IP 18 Червня 2014 10:46
коментар було видалено
Дончанин до Фаріон Показати IP 18 Червня 2014 11:12
Я не понял. Конкретному ополченцу нельзя жить в своем доме?
Андрій76 до Дончанин Показати IP 18 Червня 2014 11:45
Ты уже"достал" здесь всех своими тупыми коментариями...Желаю тебе"подселения"человек 12 этих полудурков и чтобы тебя заставили их кормить за твой щет. Может быть хоть тогда"пропадешь"с нашего сайта,когда будешь занят реальной помощью"СВОИМ ЗАЩИТНИКАМ"с уголовной биографией...
Ромка до Андрій76 Показати IP 18 Червня 2014 12:02
Шановний,в Словянську стільки людей поїхало і стільки пустого житла що оте підселення і ця стаття то є утка наших змі.Вже новини самі з пальця висасують:)
Андрій76 до Ромка Показати IP 18 Червня 2014 15:40
Шановний,мені"по барабану"скільки там того житла. Мене просто"дістали"вже проросійські тролі які лізуть до нас як саранча..,немов тут медом намазано...
13 до Дончанин Показати IP 19 Червня 2014 02:01
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus