USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українських військових обстріляли з гранатометів на Донеччині

28 Квітня 2014 09:30
Вночі в районі аеродрому Краматорська терористи відкрили вогонь по українських військових. Про це повідомляє керівник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

"Ніч у районі АТО пройшла спокійно. Виняток - зафіксована одиночна автоматна черга в бік позицій наших військ у районі Краматорського аеродрому", - зазначив він. При цьому вранці у цьому ж районі силовики знову були обстріляні із стрілецької автоматичної зброї. Також терористи зробили кілька пострілів із гранатометів, на що українські силовики відкрили вогонь у відповідь, - інформує ТСН.

"Втрат серед силовиків немає. Про втрати серед терористів немає даних. За нашими даними, була посилена охорона і оборона блокпостів сепаратистів. Повсюдно у терористів на блокпостах з'явилися гранатомети", - додав Тимчук. Як відомо, у вихідні терористи після демонстраційних дій щодо блокування і підготовки до штурму аеродрому в Краматорську зняли облогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
вітя Показати IP 28 Квітня 2014 09:31
бога вже зовсім у них нема до 7 покоління буде страждання за це все
Лесь Показати IP 28 Квітня 2014 10:03
Скіоьки можна терпіти.Баптіст агов.Знов стоїмо чекаємо,танцюємо?Чи може ще Руслану назначити керівником антитерористичної операції?
оля Показати IP 28 Квітня 2014 12:52
коментар було видалено
54 до оля Показати IP 28 Квітня 2014 13:15
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus