USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На керівників облавтодору завели кримінал

27 Вересня 2014 11:17
Службові особи ДП «Волинський облавтодор» зумисне не виплачували працівникам заробітної плати упродовж майже півроку. Як наслідок – борг перед автодорівцями сягнув понад мільйон гривень, - повідомили у прес-службі прокуратури області.

Відділом правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту прокуратури Волинської області із залученням спеціалістів Територіальної державної інспекції з питань праці в області здійснено перевірку додержання вимог законодавства про оплату праці в діяльності ДП «Волинський облавтодор» і його філій.

Встановили, що з січня по травень 2014 року службові особи цього державного підприємства, маючи реальну можливість виплатити заробітну плату працівникам, безпідставно її не виплачували.

Загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати за лютий – травень 2014 року на підприємстві сягнула понад мільйон гривень.

Відтак, прокуратура області розпочала кримінальне провадження за фактом безпідставної невиплати заробітної плати службовими особами ДП «Волинський облавтодор».

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
дідо Показати IP 27 Вересня 2014 11:51
На які кошти півроку жили працівники автодору ? Торгували асфальтом "на ліво".Прокуратура також повинна відкрити справу проти самих працівників.
Анонім до дідо Показати IP 27 Вересня 2014 11:55
Ясно що торгували, але що їм залишалось робити? Здихати з голоду? Винні керівники, які не платили зарплатню, як кажуть риба починає гнити з голови
дідо до Анонім Показати IP 27 Вересня 2014 12:01
Гниє з голови, а чистити потрібно з хвоста. Працівники завжди виправдовують свої крадіжки поганим начальством.
Анонім до дідо Показати IP 27 Вересня 2014 12:11
ви не вмієте чистити рибу))) спочатку відрізають голову
Анонім до Анонім Показати IP 27 Вересня 2014 12:13
якщо відріжеш голову рибі, то за що будеш тримати,щоб почистити.
Анонім до Анонім Показати IP 27 Вересня 2014 12:23
за хвіст
Усім дідам і аноніма Показати IP 27 Вересня 2014 13:23
Такий стан справ в цілому по всій Україні вже більше трьох років.. Просто комусь вигідно було посадити цю галузь,щоб зараз безпідставно звинуватити керівників обо посадових осіб. Якби надходили кошти з міністерства, хтоб їх тримав. Хіба не розумів,що це кримінал. Це вже чергова показуха прокуратури. Нове ситце на кілочку.. І проце знали всі. Нічого не зміниться, хоч ще й ноги відріжте. Грошей в держави як не було так і немає. А заборгованість людям потрібно погасити. І не треба цапа відбувайла робити з керівників, бо як дорожники забастують і виведуть всю совітську техніку на траси.... Давно пора. Як вони ще стільки терплять, латають ці ями з року в рік і у відповідь тільки прокльони зі сторони незадоволених водіїв. На львівщині немає коштів і нічого не роблять. Бачимо всі в який стан прийшла дорога. А волиняни латають чим мають і ще кримінали на них відкривають. Доки ці прокурори будуть мордувати людей. Подивіться, які пацани там працюють і які в них машини. За зарплату такого не купиш. Наживаються на горі людей.. Майдан нічого не змінив.
Анонім до Усім дідам і аноніма Показати IP 27 Вересня 2014 13:27
Державні автодори пора розганятию Вони тільки красти вміють,від начальника до прибиральника. Давно пора приватним фірмам робити ремонт доріг.
Андрій Показати IP 27 Вересня 2014 13:36
Це все янукович виноватий
Аноніму і всім дідам Показати IP 27 Вересня 2014 14:04
От тут і собака зарита, що з державними організаціями важко мати справу, а з приватними можна ФІФТИ ФІФТИ розрахунок. Чого колись дуже добивався Башкаленко.Через те і спускають галузь з коліс.Товстосуми вже стоять з мішками грошей,щоб все скупити, А державним мужам це вигідно. Бо відкати зростуть. А кримінальні справи для отвода глаз.
Анонім Показати IP 27 Вересня 2014 16:48
Чиста правда ви подивіться кого поставили заступниками в Укравтодор ы все стане зрозуміло.
888 Показати IP 28 Вересня 2014 00:56
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus