USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На хабарі впіймали одного з керівників Нацполіції

13 Вересня 2017 18:07
Співробітники ГПУ, СБУ і поліції затримали заступника начальника управління логістики – начальника відділу ресурсного забезпечення Державної поліції охорони Національної поліції, який незаконно вимагав та отримував щомісяця талони на паливо від підлеглих працівників регіональних управлінь свого відомства.

Про це повідомляє Управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Затриманий вимагав «данину» за невтручання в процедуру проведення тендерних торгів по закупівлі палива.

Відзначається, що тривають обшуки в адміністративних приміщеннях Департаменту поліції охорони і восьми її обласних управліннях (Закарпатській, Одеській, Черкаській, Рівненській, Сумській, Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях), за місцем проживання громадян, які причетні до скоєння злочину, а також вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Затриманого підозрюють ч. 3 ст. 368 КК України, яка передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 13 Вересня 2017 19:56
Затримали чи шуткуєте раз обличчя не показуєте , можливо це фотомонтаж ???
митя Показати IP 13 Вересня 2017 21:12
І знову ми на каналі Діскавері- рибалки спіймали рибку ,зараз трішки потрусять рибку і знову відпустять в річку. Щасти тобі, рибко і твоім рибятам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus