USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Княжому» розкажуть про сексуальні традиції українців

19 Липня 2017 20:58
Для відвідувачів фестивалю «Княжий», що відбудеться 19-20 серпня у парку села Заріччя (поблизу міста Володимир-Волинський), організують вогняне шоу, цікаві розмови з журналістами, літераторами та етнологами.

До слова, на території фестивалю діятимуть декілька сцен: музична (гурти «Тартак» і «Карна» та десяток інших) і літературна (спеціальні гості - письменники Любко Дереш, Павло Коробчук та ін.). Також – буде можливість поплавати на вузьких довгих човниках і побачити демонстраційне кінне шоу. Діти розважатимуться у спеціальному розважальному містечку, а для гостей міста відбудуться екскурсії.

Так, український письменник, журналіст, ведучий хард-ток-шоу «DROZDOV» та політичного ток-шоу «Прямим текстом» на українському телеканалі ZIK Оспат Дроздов буде гостем гутірок фестивалю «Княжий». Розмова з журналістом відбудеться у неділю, 20-го серпня, у другий день заходу.

У суботу, 19-го серпня, в перший день фестивалю, під час гутірок українська письменниця та фольклорист Ірина Ігнатенко розповість про тілесність та сексуальність у традиційній культурі українців.


Для того, аби враження гостей фестивалю були неймовірними, магію вогню презентує театр вогню «FIRE DANCE».

Ініціатор проведення заходу – Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя».

Аби емоції та цікаві моменти з проведення заходу залишилися не тільки в пам’яті, і й на знімках, на території «Княжого» діятимуть три фотозони.

Нагадуємо, захід пройде у безалкогольному форматі. Квитки, вартістю 20 гривень, можна буде придбати власне у дні проведення фестивалю – 19-го та 20-го серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Абрам Показати IP 14 Серпня 2017 00:01
Одні збоченці запрошені на фестиваль.Вай-вай...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus