USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Сашко Положинський – на гутірках «Княжого» фестивалю

1 Серпня 2017 16:31
Сашко Положинський – лідер гурту «Тартак» виступить на літературній сцені фестивалю «Княжий». Захід відбудеться 19-20 серпня у парку села Заріччя (на території стародавнього Володимира-Волинського).

Нагадаємо, музичну сцену фестивалю запалюватимуть гурти «Тартак», «Фіолет», «Карна» та десяток інших популярних та відомих гуртів. Літературну ж сцену відвідають такі відомі особистості як письменники Павло Коробчук та Любко Дереш, а на гутірки завітають журналіст та ведучий Остап Дроздов, який нещодавно в ефірі каналу вигнав російськомовного блогера з ефіру, Ірина Ігнатенко, котра розповість про сексуальні традиції українців, а також Соломія Бобровська, яка поділиться досвідом та пояснить, як досягти успіху в обраній професії.

Захід організували за підтримки Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя».

Фест відбудеться у безалкогольному форматі. Квитки, вартістю 20 гривень, можна буде придбати власне у дні проведення фестивалю – 19-го та 20-го серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus