USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На кордоні затримали 23-річну волинянку із секс-рабинями, серед жертв – неповнолітня

15 Квітня 2024 17:51
На Волині правоохоронці спільно з прикордонниками задокументували незаконну діяльність зловмисниці, яка вербувала і намагалася переправити дівчат до країн Європи та Арабських Еміратів з метою сексуальної експлуатації.

Про це інформує поліція Волині.

Встановлено, що 23-річна мешканка Волинської області у співучасті з іншими особами упродовж 2023-2024 років шукала молодих дівчат, які перебували в уразливому стані (малозабезпечені), та пропонувала високооплачувану роботу за межами України. Зловмисниця мала намір перевезти дівчат за кордон, де вони були би змушені працювати у борделях.

Організаторку протиправної схеми спіймали на гарячому – під час переміщення через кордон дівчат, серед яких була і неповнолітня.

Читати ще: Волинянину, який продавав дівчат у сексуальне рабство, дали умовне

За фактом торгівлі людьми, вчиненого з метою сексуальної експлуатації, в тому числі щодо неповнолітньої особи, слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Сьогодні, 15 квітня, зловмисниці оголошено підозру за ч. 3 ст. 149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Продовжуються заходи по встановленню та документуванню злочинної діяльності інших осіб, причетних до функціонування протиправної схеми по торгівлі людьми. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
321 Показати IP 15 Квітня 2024 20:05
Всі деруть звідси як можуть, і мріють про те рабство, лишень би хто рабинею взяв. Однак не всіх беруть))) Знаю декількох волинянок, чоловіки котрих воююють, а вони бідолаги отримують в дойчлянді кеш і замі вдруге за турків повиходили. Так що кому війна, а кому....
123 до 321 Показати IP 15 Квітня 2024 22:12
заздрість то погана риса, шановна
лучанка до 321 Показати IP 19 Квітня 2024 10:39
Брехня!! Те, що вони сплять з турками - це ще не "повиходили"! Щоб там їм одружитись, то треба зібрати кучу паперів тут, а це зробити не так просто. Тому там вони звичайні шл**ндри

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus