USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На крадіжці деревини впіймали двох волинян

5 Листопада 2016 22:15
На крадіжці деревини у Ківерцівському лісництві впіймали двох місцевих чоловіків.

Про це повідомляють у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Увечері 4 листопада у Ківерцівському лісництві впіймали на крадіжці дуба двох місцевих чоловіків. Зловмисники, зрізавши дерево діаметром 50 сантиметрів і розпилявши його на триметрові колодки, лишили все в лісі. Якраз у цей час у масиві з рейдом перебували працівники лісництва та мобільної бригади лісогосподарського підприємства. Помітивши у лісі свіжозрізане дерево, лісоохоронці вирішили дочекатися порушників на місці. Менше ніж за годину чоловіки прибули забирати «своє».

Що особливо вражає: зловмисники для таких справ уже вигадують найрізноманітніші методи і способи. Зокрема ці чоловіки навантажили деревину цінної породи на саморобні візочки і вже збиралися везти вкрадене додому, коли лісова охорона вийшла із засідки. Лісопорушники зізналися, що зрізане древо – то їхніх рук справа і, звісно, запевняли, що планували використати дуб для власних потреб.

Проте тепер чоловікам необхідно буде як мінімум сплатити штраф та погасити суму завданих збитків, яка становить при цьому майже 9 тисяч гривень.

Про цей випадок лісоохоронці повідомили поліцію. Тривають слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
речник ВР Показати IP 5 Листопада 2016 22:43
При обшуці у них виявили 10 тон готівки у гривнях та 16 земельних ділянок у Кончі Заспі під Києвом і 2 собачі буди у Ківерцях.
Ростислав Показати IP 5 Листопада 2016 23:24
3-х метрові колодки? А по фото і не скажеш,що на візку саме колода 3 м))))
Петро Показати IP 6 Листопада 2016 02:16
Сунути вручну мучитись метрові колодкі які порубати на дрова шоб зігрітись- Це подвіг дурнуватого нашого народу а не крадіжка! Коли вагонами ліс вивозять за кордон це можно... За шо слідчи діі? По людськи треба булоб допомогти довезти цім людям ці колодкі до дому. Скоро будуть сажати як за 5 колосків при сталіні.
Петро Показати IP 6 Листопада 2016 02:30
При Кравчуку були КРАВЧУЧКІ а це ВАЛЬЦМАНКІ для перевозкі дров... Нехай поРОШЕНко такіми ВАЛЬЦМАНКАМИ для своєї сімьї дрова возить шоб зігрітись!
волинянка Показати IP 6 Листопада 2016 09:56
Усі хто мають дохід менше 1 500 гривень мають повне моральне право красти усе що бачите і навіть привселюдно плюнути в морду прокуророві і депутату. Молодці!!!!
Волинянин Показати IP 6 Листопада 2016 13:29
Я в шоці від того, який у нас добрий народ! Всім красти! І не дрова! Дуби! Кожному по гарному дорогому дубу!
Мерсі Показати IP 6 Листопада 2016 14:48
Заганяють бідних українців у саме дно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus