USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

На крейсері «Москва» загинув син командира дивізії Чорноморського флоту РФ, – ЗМІ

28 Липня 2022 10:49
На крейсері «Москва», який українські військові знищили в середині квітня, загинув Валерій Криворог, син командира дивізії Чорноморського флоту контр-адмірала Олега Криворога.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на «Агентство».

Повідомляється, що після затоплення судна Криворог вважається зниклим безвісти. Судячи з його сторінки в російській соціальній мережі «ВКонтакте», востаннє в мережі він був 9 квітня, за 5 днів до затоплення «Москви».

Читати ще: Офіцер сказав, скільки ядерних боєголовок було на знищеному крейсері «Москва»

Нагадаємо, 13 квітня Збройні сили України завдали удару по ракетному крейсеру «Москва» – флагману Чорноморського флоту РФ. Корабель був уражений українським ракетним комплексом «Нептун» та отримав серйозні пошкодження. Увечері 14 квітня у міноборони РФ визнали, що крейсер затонув.

Після повідомлення про затоплення крейсера батьки моряків почали шукати інформацію про тих, хто вижив і загинув.

Дмитро Шкребець звинуватив міноборони Росії у брехні через те, що сталося з кораблем, а його дружина розповіла The Insider, що разом з ним побувала в шпиталі у Скелястій бухті, куди привезли поранених з крейсера. Там, за її словами, було близько 200 постраждалих моряків. Загалом, як стверджує мати зниклого матроса, на кораблі було понад 500 осіб.

В Росії продовжують змушувати родини російських моряків приховувати інформацію про своїх загиблих на «Москві» родичів 27 членів екіпажу,серед яких 19 строковиків, дотепер вважаються зниклими безвісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1177 Показати IP 28 Липня 2022 11:08
Вже раз звертався до редакції- гинуть захисники України, а москалів знищують, утилізують і т.д.
Всезнайко до 1177 Показати IP 28 Липня 2022 13:31
Склеїв ласти, відкинув копита, і т.д.)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus