USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На лікування та профілактику грипу на Волині виділили близько 200 тисяч

3 Лютого 2016 16:24
На профілактичні і лікувальні засоби проти грипу на Волині виділили близько 200 тисяч.

Про це повідомив під час брифінгу тимчасово виконувач обов'язків голови Державної санітарно-епідеміологічної служби України, головного державного санітарного лікаря України Святослав Протас, - передає УНН.

"В 10 регіонах кошти виділялися. Найбільші суми виділені в місті Києві, буквально вчора було прийнято рішення, – 20 млн грн на реалізацію заходів і придбання профілактичних і лікувальних засобів, медичного обладнання, апаратури для посилення спроможностей лікувально-профілактичної мережі", - повідомив Протас.

З його слів, Волинська область отримала близько 200 тисяч.

Нагадаємо, згідно з попередніми даними, за період епідсезону на Волині померло з підозрою на грип 4 особи – у місті Луцьку та в Горохівському й Луцькому районах. У двох з них підтверджено вірусологічно пандемічний вірус А(H1N1). Окрім того, вчора, 2 лютого, стало відомо про смерть ще однієї людини у Луцьку, імовірно, від ускладнень, спричинених грипом. Про причини поки що не інформують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus