USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На вулиці Софії Ковалевської у Луцьку відремонтували двір

18 Жовтня 2017 20:45
Прибудинкову територію трьох багатоповерхівок на вулиці Софії Ковалевської після капітального ремонту оглянули представники міської влади спільно з місцевими мешканцями.

Огляд прибудинкової території відбувся 18 жовтня.

На прибудинковій території видалили сухостійні та фаутні дерева, викорчували пні, влаштували покриття бруківкою 1755 метрів квадратних проїзної частини та 787 метрів квадратних тротуарів. Загальна вартість робіт становила 1,584 мільйона гривень.

Зі слів місцевих мешканців, раніше у дворі були ями у понівеченому асфальті, дітям було ніде гратися, а під час дощів утворювалося болото.

Як розповіла депутат міськради Тетяна Янчук, відремонтували спільну прибудинкову територію будинків № 23, 23а та 25 на вулиці Софії Ковалевської. У будинках 23 та 23а створені ОСББ, депутата спільно з мешканцями подавала заявку на встановлення спортивного та дитячого майданчиків. За кошти депутатського фонду у дворі встановлять лавочки.

Здійснити ремонт прибудинкової території мешканці просили з 2015 року, її ремонт був запланований на 2016 рік, але тоді виконати роботи не встигли. Зі слів депутата, з місцевими мешканцями проводили декілька зустрічей для того, щоб узгодити деталі ремонту. Так, суперечки виникали через місце розташування смітників, аби вони нікому не заважали. До кінця осені планують завершити облаштування спортивного майданчика.
Радник міського голови Ігор Поліщук зазначив, що капітальна реконструкція двору включала у себе вкладання бруківки на проїжджій частині та на тротуарах. Зараз під час ремонтів намагаються використовувати мощення бруківкою, тому що у разі потреби заміни мереж розритий асфальт неможливо відновити, а бруківку можна просто розібрати і вкласти назад після ремонту мереж. У дворі також облаштують освітлення енергозберігаючими LED-світильниками.

Встановили дитячий ігровий майданчик, а за кошти депутатського фонду депутата Костянтина Петрочука встановлять спортмайданчик. Під час зустрічі з мешканцями з’ясували, що мешканці просять здійснити озеленення, тому планують висадити дерева, порадившись з жителями мікрорайону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Жовтня 2017 21:20
блондинка гарненька )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus