USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На луцького депутата завели «кримінал»

2 Квітня 2015 18:14
Прокуратура Луцька повідомила, що стосовно депутата Василя Гриба розпочали кримінальне провадження.

Нагадаємо, під час 72 чергової сесії, депутат міської ради Андрій Осіпов звернувся до прокурора області і начальника Луцького МВ УМВС з повідомленням про вчинення злочину його колегою депутатом Василем Грибом.

Так, зі слів Осіпова, з боку його колеги мали місце злочинні дії, передбачені статтею 182 ККУ про незаконне збирання особистої інформації - власне, про життя Андрія Осіпова.

«Зокрема, вказана особа, використовуючи службове становище, присвоюючи собі владні повноваження, телефоном збирав відомості про підстави видачі мені документів у міграційній службі УМВС України у Волинській області. Він це може підтвердити. Тому прошу розпочати кримінальне провадження за цим фактом та повідомити мене про дії щодо нього», - пояснив він.
Андрій Осіпов
Андрій Осіпов
Наразі Андрію Осіпову надійшла відповідь з прокуратури.

Згідно з повідомленням заява про кримінальне правопорушення внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Після цього матеріали передані до слідчого відділу Луцького МВ УМВС у Волинській області для проведення досудового розслідування.
«На жаль, в суспільстві ще багато проявів зневаги до прав і свобод громадян. Часто закон порушують ті, хто мав би захищати правопорядок. Депутат повинен поважати права інших осіб. Збараючи інформацію, депутат не має переходити межу приватності, яка охороняється законом. Відтепер прокураторою буде проводитись офіційне слідство у кримінальній справі щодо спроби депутата Гриба Василя Пилиповича збирати особисту інформацію про особу», - прокоментував Андрій Осіпов цю ситуацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Луцький перехожий Показати IP 2 Квітня 2015 18:20
А мені шкода Гриба. Треба за нього заступитися. І так у світі сильніший душить слабшого. Тим більше, не впевнений чи Осіпов не має російського паспорта і не преться в мери, щоб потім служити Москві. Вперше я на боці Гриба
лучанка до Луцький перехожий Показати IP 2 Квітня 2015 23:21
коментар було видалено
печериця Показати IP 2 Квітня 2015 18:27
Гриб нормальний пацан і взагалі коли ми нарешті побачимо нових людей?
Отто Показати IP 2 Квітня 2015 18:56
Гриб, як був артистом так ним і залишився. Певно він є засновником нової течії в політиці - "політичний артистизм".
дідо Показати IP 2 Квітня 2015 18:59
Гриб прикарманив аж три ділянуи під забудову.
Спостережливий до дідо Показати IP 2 Квітня 2015 19:39
Чого дивуватися? По-моїм спостереженням це звичайний БЮТівський брехунець і хапуга.
Ексбют Показати IP 2 Квітня 2015 19:07
Вася як був бютовським клоуном - так і залишився. І Осіпов тут ні до чого.БЮТ наплодив ідіотів ,які зараз сидять по усіх місцевих волинських радах і голосують разом із регіоналами.У***ки
дідо до Ексбют Показати IP 2 Квітня 2015 19:18
Якщо Гриба добре прижати, то він буде щебетати про всі махінації бютоголової секти у міськраді.
Анонім Показати IP 2 Квітня 2015 19:29
(((
Твій місцевий депута Показати IP 2 Квітня 2015 19:39
Освіта: У 1994 році закінчив Зеленоборську СШ Тюменської області, РФ. У 1997 році вступив на навчання до юридичного факультету Волинського державного університету ім. Лесі Українки, який закінчив у 2002 році з відзнакою. Цікаво , що це за "БІЛА ПЛЯМА" у біографії депутата з 1994 по 1997 р. ??????????????????
Кожному своє Показати IP 2 Квітня 2015 19:47
Я за Гриба
лучанин Показати IP 2 Квітня 2015 20:09
Василь Гриб - один з не багатьох порядних депутатів у Луцькій міській раді, якого вибрали в мажоритарному окрузі люди!!! А ось пан Осіпов, проліз в міськраду по списках БЮТу, купивши місце в списку, просто заробляє гроші... виконуючи певну місію... здогадайтесь самі яку!!! ггг)))
Наталя Показати IP 2 Квітня 2015 20:43
А що депутати це не публічні особи? І що у них є такі темні сторони в біографії , які мусово втаємничувати? На злодієві і шапка горить. Що ж безпринципні з дозволу сказати політики, які міняють політичні орієнтації зі швидкістю світла - це наша біда. Це сором тим, хто їх обриє. Молодець Василь Гриб. Білі плями мають зникати. А цікаво, що ж там було з 94 по 97 рік?
))) Показати IP 2 Квітня 2015 22:00
А Осіпов забувся як він нагрів з друзями вкладників Західінкомбанку, як рейдерським шляхом захоплював підприємства. Щось пам"ять коротка в обранця. Та по ньому тюрма плаче. Нині роюбить з себе великого борця за справедливість А Гриб нічого поганого не сказав.
Лучанин Показати IP 2 Квітня 2015 23:07
Чого це ці крисячі очі так заметушився,а може справді ватник.оСІПОВА на гіляку.
Лучанин Показати IP 3 Квітня 2015 00:28
Голова облдержадміністрації повинен виконувати Рішення центральних органів влади а не капризи пирожиків. Встановлено День пам’яті і примирення 8 травня, а 9 травня свято Перемоги над гітлерівським нацизмом і так воно буде відзначатися в Луцьку.
Анонім Показати IP 3 Квітня 2015 06:14
Пане Осіпов , а чого так переживаєте за російське коріння? Землю на якій виросли треба любити, або хоч трохи поважати- це нормально. А ваша реакція - то страх. Чого ви боїтесь? Чи є чого?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus