USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Росіяни не приїхали на змагання в Луцьк

29 Червня 2014 11:38
Щорічні IX міжнародні змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка» розпочалися без міжнародних спортсменів. Втім, спортивне дійство таки вдалося.

Міжнародні змагання зі спортивної ходьби відбуваються в рамках Олімпійського дня сьогодні, 29 червня за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк.

На захід приїхали 48 спортсменів. Юніори проходять 10 кілометрів, Юніорки - 5 кілометрів, старші чоловіки і жінки змагаються на 10 кілометрах.

«На жаль цього року до нас не змогли приїхати друзі із-за кордону, усе це через політичну ситуацію. Втім, ми продовжуємо наші традиції, й змагання відбуваються. Приїхали учасники з різних областей України, окрім Сходу. Дякую благодійникам за допомогу в організації «Луцької десятки». Зокрема, благодійному фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк», - говорить суддя національної категорії Володимир Яловик.


Перед початком змагання, усі спортсмени провели розминку, аби уникнути травм.



По тому, перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук попросив усіх вшанувати хвилиною мовчання загиблих українських військових, а також заслуженого тренера України, одного з найтитулованіших скороходів країни Бориса Олександровича Яковлева, який днями пішов із життя.

«Дякую усім, хто сьогодні приїхав до нас, особливо з інших областей. Час - не простий, однак, гуртом ми стаємо міцнішими, такі змагання нас єднають. Кожен хто тут – вже переможець. Особливо дякую спортсменам, які стоять в синій формі, це - люди з фізичними вадами, проте, вони - тут і покажуть ще всім вищий клас», - звернувся до присутніх Святослав Кравчук.


Серед спортсменів у синій формі – Микола Стасюк.



«Ми прийшли сюди, аби показати, що інваліди – теж спортсмени й сильні духом. Ми, інколи, показуємо кращі результати, ніж люди, які не мають вад здоров’я. Ми - борці, а не інваліди», - наголошує Микола Стасюк.

Зауважимо, спортсмени бігали проспектом Волі. На час проведення змагань, рух транспорту перекрили.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ЗМІ Показати IP 29 Червня 2014 15:44
Не шкода, що не приїхали: баба з воза - коням легше.
Бббрр Показати IP 29 Червня 2014 16:45
І добре що не приїхали. Тут де бандерівці кругом)) Ще ж, не дай Боже, нічого з ними не станеться, то Кісільову не буде про що говорити
та Показати IP 29 Червня 2014 18:42
не росіяни вони,а- к ц а п и-живодери,кровожери,пора речі називати своїми іменами,так,як вони на це заслуговують.
Анонім Показати IP 29 Червня 2014 19:23
та росіянам від вашого бігу не жарко і не холодно...
лучанин Показати IP 30 Червня 2014 06:58
А нах рашистські кацапоїди тут потрібні? Вони на расеї путлеру моляться
Зойк Показати IP 30 Червня 2014 09:58
А що, для судді національної категорії москалі-рашисти - дорогі гості із-за кордону, які, на жаль, не приїхали? Вони приїхали, тільки адресою помилилися; на Домбасі їх шукайте!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus