USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Львівській зіткнулися 2 автівки, постраждав водій

13 Січня 2016 15:28
Дорожньо-транспортна пригоді сталася Луцьку на вулиці Львівській, у результаті аварії постраждала одна людина. Про це повідомляє 112.ua з посиланням на прес-службу Нацполіції у Волинській області.

Як зазначається, 54-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Volvo, не надав перевагу в русі і зіткнувся з автомобілем Volkswagen, під керуванням 45-річного чоловіка.

У результаті ДТП водій Volkswagen отримав тілесні ушкодження, однак від госпіталізації відмовився.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, Волинська область нині знаходиться в зоні з критичним рівнем аварійності. КАРТА.

За останню добу повідомлялося, що злетів у кювет автомобіль на вулиці Набережній у Луцьку та перевернувся автомобіль на автодорозі Луцьк-Демидівка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 13 Січня 2016 19:27
Ви уявляєте скільки раніше ДТП замовчувалося? :) Чи може все таки щось не так?!
Шурик до Василь Показати IP 13 Січня 2016 21:48
А ви думаєте що сьогодні лише одне дтп трапилось? Я чомусь впевнений що з десяток але більшість водіїв домовилось на місці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus