USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На новому маршруті №33 лишилося менше половини автобусів

6 Грудня 2016 12:26
Через низьку кількість пасажирів з дев’яти автобусів, що обслуговували новий маршрут №33 у Луцьку, наразі курсують лише чотири.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 6 грудня.

Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку міськради Анатолій Миронюк, у вересні у місті запустили новий маршрут №33 – до цього часу перевізники не бажали обслуговувати вулиці Клима Савура та Огієнка. Вже за два тижні роботи з маршруту зійшли два автобуси, адже автобуси курсували незаповненими. Отже, маршрут обслуговували 6 автобусів, але тепер ще два з них зійшли з маршруту. Посадовець нагадав, що схему руху маршруту довелося змінити, спрямувавши його на вулицю Паркову та проспект Волі, вулиці Чорновола та Задворецьку. Оскільки пасажирів надто мало, нині замість 9, курсують лише 4 автобуси з інтервалом руху у 15 хвилин, в один бік. Якщо автобуси повернуться на маршрут, його планують запустити у зворотному напрямку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанин Показати IP 6 Грудня 2016 13:44
Цікаво, чи є в нашої задрипаної влади якась влада над перевізниками ?
The First Показати IP 6 Грудня 2016 14:10
этот маршрут вообще леваковый и им никто не ездит так же как и 18 делает петлю через место там где живут одни стариканы ...
А Показати IP 6 Грудня 2016 14:45
що автобуси обов"язково мають їздити заповнені так, щоб люди з дверей вивалювались? Всі ж хочуть в Європу, то там люди їдять не топчучись по взутті одне одного, не дихаючи в притик одне одному в обличчя, не витягуючи з неймовірними зусиллями сумки затиснуті з усіх сторін товаришами по нещастю і добираються до потрібної зупинки з цілими гудзиками, ручками від сумок та нервами. Чиновники, ви, всі розказуете про завдання максимум щодо європейської інтеграції, а самі нездатні виконати навіть мінімум - забезпечити цивілізоване перевезення пасажирів хоча б в межах міста.
А до А Показати IP 6 Грудня 2016 14:46
перепрошую за помилку "їздять" звичайно, а не "їдять"
А2 Показати IP 6 Грудня 2016 18:59
Просто відкрили нову "вісімнадцятку", яка нічого не возить, так як і цей маршрут
Смл Показати IP 6 Грудня 2016 20:20
Вул. Федорова люди живуть 5000 но нема маршрут чому так

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus