USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На перекриття даху ківерцівської школи витратять 4,5 млн

12 Вересня 2021 20:15
Капітальний ремонт покрівлі даху запланований в опорному закладі освіти «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 міста Ківерці», що на вулиці Шкільній, 11.

Тендер для пошуку підрядника вже оголосив гуманітарний відділ Ківерцівської міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 23 вересня, коли й розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість робіт – 4,508 мільйона гривень.

Ремонт, згідно з технічною специфікацією, включатиме розбирання старого покриття та водостічних труб, улаштування гідробар’єру, шатрових покрівель із металопрофілю, слухових вікон, вогнезахист дерев’яних конструкцій, улаштування підвісних жолобів, навішування водостічних труб, ґрунтування металевих поверхонь, монтаж дрібних металоконструкцій, облицювання каркасів, монтаж блискавкоприймача, заземлення тощо.

Усі роботи хочуть закінчити до 31 грудня поточного року. Підрядник гарантуватиме якість робіт і змонтованих конструкцій протягом восьми років.

Нагадаємо, в п'яти школах Володимира-Волинського встановлять 120 систем для очищення повітря.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus