USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На підтримку «Луцьктепла» треба 130 мільйонів

20 Листопада 2019 18:12
На програму підтримки ДКП «Луцьктепло» у 2020 році необхідно майже 130 мільйонів гривень

Про це йшлося 20 листопада під час засідання виконавчого комітету міської ради.

«Дуже складна ділянка. За три роки підприємство довели до банкрутства. Ми намагатимемося нормалізувати його стан», - відзначив виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Реалізація програми дозволить створити умови, що сприятимуть сталому функціонуванню ДКП «Луцьктепло»: модернізація діючих потужностей, зменшення втрат теплової енергії у мережах, покращення якості обслуговування споживачів завдяки реалізації заходів відповідно до кредитного договору, укладеного з ЄБРР, а також забезпечення прозорої та ефективної процедури використання коштів, що передбачаються у місцевому бюджеті для надання фінансової підтримки.

Як передбачається, загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, становитиме 129 мільонів 778 тисяч гривень.

Члени виконкому затвердили програму.

Нагадаємо, наразі триває розробка програмного забезпечення з метою запровадження у 2020 році особистих електронних кабінетів клієнтів ДКП «Луцьктепло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
12355 Показати IP 20 Листопада 2019 18:24
Ви знаєте та підтримка вже от в горлі.Дозвольте всім мешканцям автономне і зникнуть практично всі проблеми.
Луцьк Показати IP 20 Листопада 2019 19:00
"Наразі триває розробка програмного забезпечення з метою запровадження у 2020 році особистих електронних кабінетів клієнтів ДКП «Луцьктепло»", спеціально процитував, коштує 0 цілих хрен десятих , або розказати баранам, що робота робиться... "Реалізація програми дозволить створити умови, що сприятимуть сталому функціонуванню ДКП «Луцьктепло»: модернізація діючих потужностей, зменшення втрат теплової енергії у мережах, покращення якості обслуговування споживачів завдяки реалізації заходів відповідно до кредитного договору, укладеного з ЄБРР, а також забезпечення прозорої та ефективної процедури використання коштів, що передбачаються у місцевому бюджеті для надання фінансової підтримки" - друга цитата... Ще скільки ДЕСЯТИРІЧЬ ЧЕКАТИ, щоб, хоч щось нормально працювало!!!???
Споживач Показати IP 20 Листопада 2019 19:38
Гігокалорія-1847,75 грн.одна з найвищих в Україні і вони ще хочуть на програму 130млн.А де 250 ІТП? Де хоч початок цього "дійства".Чи італійці не наважуються розпочати?Ви державне комунальне підприємство,пояснюйте споживачам,а тільки дай і в пісок...
ігор луцький до Споживач Показати IP 20 Листопада 2019 20:41
Луцьктепло-це бездна.Може хтось назвати цифру,скільки вже сотень мільйонів там розчинилось?Ціна 1847грн. ,це лише квіточки.
Лучанка Показати IP 20 Листопада 2019 19:40
Що ж так не везе з керівниками Луцьктеплу! А керівникам везе - ніхто не поніс жодної відповідальності за розвал підприємства за всі роки ,починаючи з продажем на Карбишева котельні в приватні руки, за створення боргів мільйонних - а там є велика адміністрація та ціла юрислужба. може всіх розігнати всю адміністрацію, це вже дуже велика економія коштів на зарплаті - за рік зекономимо 130 мільйонів, які так потрібні
артемки Показати IP 20 Листопада 2019 21:22
6 років працював у Луцьктеплі як тількии зненацькі рейди перевірки пічильників тепла-на ..мільйони зростають пропл премііати і Хлопці підніміть ср...ки з крісел і до весни вийдете на прибутки.Там лежать ваші приибутки і зарплати іпреміі
Вася Показати IP 20 Листопада 2019 21:31
Цю шарагу потрібно ліквідувати, бо то є безкінечний грошовий пилосос
Василь Показати IP 21 Листопада 2019 12:26
У всіх европейских країнах норм. працюють квартальні котельні і теплові мережі.Але якщо віддати котельню на Карбишева -то за все розплачуються дурні мешканці,які обрали собі таку владу.Через те і такі найбільші тарифи,і перегріви в будинках,і холод,і пориви.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus