USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На погрози Вусенко депутатам просять звернути увагу СБУ і прокуратуру

1 Березня 2018 13:37
Депутат Євгеній Ткачук просить правоохоронні органи звернути увагу на погрози депутата Юлії Вусенко у його сторону. Зі слів Ткачука, під час останньої сесії при свідках вона порадила йому «обертатись, коли будеш йти додому».

Про це стало відомо під час засідання чергової сесії Луцької міськради 1 березня.

Наприкінці сесії депутат Євгеній Ткачук озвучив запит, в якому заявив, що Вусенко біля виходу з залу при свідках погрожувала йому, сказавши, з його слів, «обертайся, коли будеш йти додому». З цього приводу депутат попросив СБУ та прокуратуру області звернути увагу на погрози і заяви Вусенко.

«Це – неадекватна особа (Юлія Вусенко, - ВН). В мене, як громадянина, є декілька одиниць зареєстрованої легальної зброї для самозахисту. Хочу попередити людей, які стоять за нею, які збираються робити протизаконні дії щодо мене та моєї сім’ї – я залишаю за собою право вчиняти дії, спрямовані на захист», - резюмував депутат.

Погрози Вусенко чути на фрагменті відео з 3:49 по 3:55
Колеги підтримали його запит.

Зауважимо, що під час того ж засідання в присутності депутатів Юлія Вусенко декілька разів кинула пляшкою з-під води в Ткачука, а також крикнула йому «пішов на х#й» та показала непристойний жест рукою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Коля Показати IP 1 Березня 2018 13:42
Освіта тут не помагає. Такі дії треба показати голові Самопомочі і запитати, чому їхні представники -депутати поводять себе по-хамськи, як після тюряги. Рветься так до влади?! Тьотя дає соромно за таких , позорить Луцьк
красава Показати IP 1 Березня 2018 13:48
юлі волю)))))))
Мыкола Показати IP 1 Березня 2018 14:05
женічка абіженка
Кіт Показати IP 1 Березня 2018 14:14
Ту *уру давно вже пора за грати запроторити, ото мені сімейка вчителів, так то ж бандюги якісь, соромно за виборців, які за те *учало голосували, і куди ми йдемо, якщо таке *пудало не тільки є депутатом, а ще й студентам викладає, жах!
1 Показати IP 1 Березня 2018 14:19
Вона мені на відьму схожа!!!
Оленка Показати IP 1 Березня 2018 15:40
То такі вчителі-викладачі династія? Вже криша їде чи що то таке з тою тіткою? Таку викладачку -ні ні ні!!! Якщо так себе поводить , принижує гідність людей, то її до людей не можна, сором сором і сором .,гнати її , хай підмітає біля міської ради і то страшно щоб на людей не кидалась мітлою. Дуже низькі вчинки, дуже слабка нервова система .
Семен Показати IP 1 Березня 2018 15:43
Непорядок в Луцьку. Ця жінка не може нічого доказати до переходить на мати. Аж дивитись соромно на таку. Куди люди опускаються заради влади , грошей. Вже ні сорому ні жіночності нічого в таких жінок не залишилось. Треба було капельки може накапати щоб не була така буйна.
СНУ Показати IP 2 Березня 2018 10:10
Шановне керівництво СНУ та управління освіти можливо "цю викладачку" потрібно відправити на психіатричну комісію, як вона себе поводить з дітьми на парах...Ви її перевіряли...
Виборець Показати IP 2 Березня 2018 13:43
А чого так скромно, тільки в СБУ і міліцію? Ще ж є Інтерпол, НАТО, Папа Римський і ще купа варіантів)))))
Знайома Показати IP 3 Березня 2018 20:20
Це жах... знаю Вусенко багато років... як була , так і залишилась... моральні якості там відсутні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus