USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На посаду керівника «молодіжного» відділу Луцькради – єдиний претендент

7 Липня 2014 15:44
Молодь міста обговорювала кандидатуру начальника відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради. Громадське обговорення з лідерами молодіжних громадських організацій відбулося сьогодні, 7 липня.

Претендентів на посаду начальника «молодіжного» відділу була мінімальна кількість – лише один. Олексій Веремійчик, зі слів першого заступника голови Луцької міської ради Святослава Кравчука, успішно склав письмовий конкурс. Наступний етап – усна співбесіда.

Нагадаємо, після звільнення колишнього начальника відділу Леоніда Лаби оголосили конкурс на цю посаду.

Під час конкурсу претенденти мали складати письмовий залік, проходити співбесіду, їхні кандидатури мали розглядати громадські активісти.

Сам претендент на посаду начальника відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради Олексій Веремійчик розповів, що він не одноразово був учасником багатьох молодіжних, громадських, культурних процесів. Тому молодіжний напрям йому близький. А ось для роботи з сім’ями, дітьми доведеться познайомитися детальніше.

«Щодо проблем дітей, насилля в сім’ї, незабезпечених сімей - мені важко відповісти. Поки що не володію повною інформацією. Але в цьому напрямку працюватиму і самовдосконалюватимусь», - пообіцяв Олексій Веремійчик.

Розповів він і про те, якою він бачить роботу з молоддю Луцька. Зі слів Олексія Веремійчика, один з його пріоритетів - інтелектуальне збагачення молоді, нова молода інтелігенція. Свого часу доводилося влаштовувати «інтелектуальні битви» у вузах, школах. Каже, хотів би продовжити таку роботу. Також планує новий начальник проведення молодіжних форумів. Це обіцяє обговорити з іншими громадськими організаціями.

А з-поміж перших кроків претендент на посаду чиновника планує зустріч з молоддю аби почути про проблеми комунікації влади і молодіжних організацій.

Володіє авто Renault Trafic 2003 року випуску, нещодавно отримав земельну ділянку від сільської ради за місцем проживання. Має маленьку доньку.

Довідково:

Веремійчик Олексій Володимирович народився 9 червня 1984 року в місті Луцьк В 2001 р. закінчив школу з золотою медаллю. В 2006 р. отримав неповну вищу освіту (бакалавра) за спеціальністю «Прикладна лінгвістика», факультету «Романо-германська філологія» в Волинському державному університеті імені Лесі Українки (сьогодні Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки). В 2006 році вступив до магістратури до Національного університету «Львівська політехніка» на факультет новітніх інформаційних технологій, в 2007 році закінчив його. З 2007 року працював викладачем в обласній спеціалізованій школі-дитсадку для особливих дітей з вадами слуху. З 2007 року по 2008 рік - в Волинському державному коледжі технологій та бізнесу.

З 2008 року – головний спеціаліст сектору аналітично-інформаційної роботи та прогнозування Національної служби посередництва і примирення відділення у Волинській області.

Був членом ОО НДЛМ, засновник і голова «Луцького інтелектуального клубу», один із засновників Ліги КВН «Волинь», один із засновників і заступник голови Волинського обласного осередку міжнародної громадської організації «Україна–Польща-Німеччина». Один з організаторів Студреспубліки.

Матеріал із сайту Студреспубліка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
громадянин Показати IP 7 Липня 2014 15:58
а що більше претендентів для конкурсу не знайшлося?
Маша до громадянин Показати IP 8 Липня 2014 08:12
Коли вже того антикварного Кравчука ПОСАДЯТЬ
2 Показати IP 7 Липня 2014 16:38
Був членом ОО НДЛМ, засновник і голова «Луцького інтелектуального клубу», один із засновників Ліги КВН «Волинь», один із засновників і заступник голови Волинського обласного осередку міжнародної громадської організації «Україна–Польща-Німеччина». Один з організаторів Студреспубліки. давно ж це було))))
100 Показати IP 7 Липня 2014 17:31
Вітаємо хорошу людину з хорошою посадою.
лучанин Показати IP 7 Липня 2014 19:10
Мав З Олексієм справу, людина хоть і не проста, проте слово своє завжди тримає
Andrij Показати IP 7 Липня 2014 19:45
ще той цей Веремейчік...........
містер Показати IP 7 Липня 2014 20:15
А я не згідний з андрієм
лучанин Показати IP 8 Липня 2014 00:04
Людина від Бога. Дуже мало таких зустрічав.
) до лучанин Показати IP 8 Липня 2014 08:22
сам себе не похвалиш, ніхто не похвалить))
Упс Показати IP 7 Серпня 2014 13:47
Ткачук назар підсунув свою людину на посаду. А ця людина поняття зеленого не має, як працювати з сімями проблемними. Отож лобіюватиме лише інтереси "молодіжноі платформи" читай назара ткачука і його шайки лежнів. Тепер всі грошики будуть йти на карман, на сумнівні фестивалі і решта пянок для студіків, а не на оздоровлення неповносправних діток чи допомогу проблемним сімям. Цього керівника треба дуже контролювати, щодо доцільності видачі коштів
Вода Показати IP 7 Серпня 2014 14:00
А Кравчуку все всерівно, аби його не чіпали. На 2 фронти де зручно там і гнеться. Фу, прогинатись під малоліток, які з нього сміються

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus