USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На реконструкцію меліоративних каналів у волинській громаді треба 280 тисяч

25 Липня 2021 12:47
Камінь-Каширська громада просить виділити кошти на ремонт меліоративних каналів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань екології та раціонального використання природних ресурсів.

Зокрема, громада надіслала листа з проханням виділити 195,5 тисячі гривень з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. Ці кошти потрібні на поточний ремонт каналів К-1, К-1-1, К-1-1-3 на території Камінь-Каширської міської ради.

Як інформують у громаді, зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва складає 279,336 тисячі гривень. Міська рада уже виготовила робочий проект за майже 18 тисяч гривень. Вартість інших робіт за цим проектом складає 267,388 тисячі гривень.

У листі, який надійшов на адресу облради, Камінь-Каширська міська рада гарантує виділення коштів у розмірі 30% в сумі 83,8 тисячі гривень.

Члени комісії ухвалили рекомендувати управлінню екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації вирішити питання щодо виділення коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на виконання природоохоронного заходу, а бюджетній комісії врахувати рекомендації колег-депутатів.

Юлія МАЛЄЄВА

Головне фото – ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 25 Липня 2021 13:02
землю отримали БЕЗКОШТОВНО, а на утримання каналів хтось ім має заплатити...самі нехай чистятьсвої канали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus