USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На реконструкцію вулиці в Ковелі витратять майже 13 млн

5 Травня 2020 17:31
У червні поточного року має розпочатися реконструкція вулиці Відродження в Ковелі. Роботи охоплять відрізок вулиці від житлового будинку №4 до вулиці Тараса Боровця.

Відкриті торги 30 квітня оголосило управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 16 травня, аукціон має розпочатися 18 травня.

Очікувана вартість робіт становить 12,8 мільйона гривень.

Реконструкція вулиці Відродження включатиме підготовчі роботи, улаштування асфальтобетонного дорожнього одягу, облаштування тротуарів і посадкових майданчиків із бруківки та тактильної плитки, встановлення дорожніх знаків, нанесення горизонтальної розмітки, встановлення металевого тротуарного огородження, фарбування металевого перильного огородження мостів, облаштування дощової каналізації, реконструкцію вуличного освітлення.

Серед вимог до учасників торгів – наявність необхідної матеріально-технічної бази, зокрема автогрейдера, бортового автомобіля, самоскиду, асфальтоукладальника, екскаватора, дорожнього катка, крана на автомобільному ходу, бульдозерів та маркірувальної машини, а також працівників відповідної кваліфікації та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт.

Роботи планують розпочати на початку червня, а закінчити – до 31 грудня цього року.

Нагадаємо, що також у Ковелі планують відремонтувати вулиці Павлова та Вітовського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Наталія Показати IP 5 Травня 2020 19:06
Зробіть краще щось для людей.Кому потрібна була вулиця з роздільною полосою.Перше чим щось робити на районі проводьте опитування з людьми того району.Гроші людські які ви вкатали в дорогу краще в двори пустили.В дворах по р-н.Сільмаш ями в коліна.
Українець Показати IP 5 Травня 2020 21:43
В заголовок статті необхідно внести зміни, бо це не реконструкція вулиці, а лише її частини-десь 15 відсотків. І на це передбачається 13 мільйонів гривень. А ви кажете економічна і фінансова криза. В Ковелі бюджет тріщить від доходів! Нікому та реконструкція з островом посередині не потрібна, крім замовника та підрядника. Отакі реалії.
Урядовець Показати IP 6 Травня 2020 08:21
Коли вже перестануть існувати фірми такі як шбу-63
Місцевий Показати IP 6 Травня 2020 09:32
Скільки можна приймати дурні рішення? Ви реально ніби живете з нами в різних містах. Якщо не розуємієте що для міста реально потрібно то питайте в мешканців. Вам же всеодно з рекострукції якого об‘єкта п..здити наші кошти. Зробіть вулицю до Пологового будинку чи там повинний хтось вмерти подорозі щоб ви її помітили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus