USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ремонт будівлі на Лесі Українки пропонують виділити 200 тисяч

5 Липня 2017 16:16
Майнова комісія Волинської обласної ради вирішила виділити 200 тисяч гривень з обласної казни на ремонт приміщення на вулиці Лесі Українки в Луцьку.

Про це йшлося під час засідання майнової комісії Волинської обласної ради, інформують у прес-службі облради.

Депутати розглянули низку сесійних проектів рішень. Зокрема, комісія підтримала клопотання директора КП «Волинський обласний екскурсійно - методичний центр» Юрія Лобача про виділення 200 тис. грн з обласного бюджету на ремонт приміщення. Йдеться про будівлю в Луцьку за адресою вул. Лесі Українки, 9.

Зі слів пана Лобача, наразі є потреба в заміні дахового покриття, ремонті фасаду будівлі, оновленні системи організованого відведення атмосферних опадів.
Депутат Олег Кух зауважив, що підтримує клопотання про виділення коштів з умовою, що на засіданні бюджетної комісії буде представлено точний кошторис робіт для того, щоб зрозуміти, на що виділяються кошти.

До слова, в одному з волинських ЗМІ з’явилося повідомлення про те, що на верхньому поверсі приміщення на Лесі Українки, 9 розташований хостел «Друзі», до якого нібито має якийсь стосунок Олександр Волянюк, голова Громадської ради при ОДА. Однак сам Олександр Волянюк у коментарі виданню, яке це опублікувало, заперечив свою причетність до хостелу «Друзі», що знаходиться у стінах комунального підприємства. З його слів, коли хостел тільки заснували, він допомагав власнику у створенні іміджу. Нині жодного стосунку до хостелу «Друзі» він не має.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus