USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ремонт сільської дороги на Волині витратять понад 22 мільйони гривень

28 Жовтня 2021 23:18
На Волині триває ремонт автомобільної дороги місцевого значення Ковель – Білашів – Перковичі. Загалом тут мають відремонтувати восьмикілометровий відрізок. Загальна кошторисна вартість ремонту становить 22,2 млн грн, повідомляють у службі місцевих автомобільних доріг області.

У Ковельському районі ремонтники реконструюють вісім кілометрів ділянки дороги від села Зелена до села Білашів. Роботи розпочали у вересні 2021-го. Завершити їх мають до кінця року, повідомляє Суспільне.

На півторакілометровому відрізку дороги, що проходить через село Білашів, уже вкладено асфальт та влаштовано дорожню розмітку. Окрім того, дорожники розпочали укладати білощебеневе покриття в напрямку села Зелена.

У 2022 році передбачено влаштування асфальтобетонного покриття у селі Зелена. Відтак автомобільний шлях в межах населених пунктів матиме асфальтне покриття, а між селами – щебеневе.

«Завдяки оновленню цього шляху не лише скоротиться час та відстань доїзду до Ковеля, а й буде можливість робити паспорт маршруту, тобто запустити рейсовий та шкільний автобуси», – каже директор підрядної організації, яка виконує ремонтні роботи, Віктор Козак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus