USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ремонт трьох вулиць біля замку в Олиці потрібно 20 млн

26 Грудня 2021 18:02
В Олиці планують відремонтувати три вулиці в історичній частині міста, неподалік замку Радзивіллів. У цілому на поточні середні ремонти доріг потрібно близько 20 мільйонів гривень.

Під час засідання позачергової 11-ї сесії Волинської обласної ради депутат Андрій Козюра озвучив запит, який скерував голові Волинської облдержадміністрації Юрію Погуляйку.

«До мене як до депутата Волинської обласної ради звернувся голова Олицької селищної громади Олександр Прендецький, який від усієї громади просить посприяти у виділенні фінансування на об’єкти інфраструктури. Зокрема, щодо поточного середнього ремонту вулиць Пилипа Орлика, Замкової та Шевченка. Зазначені вулиці містяться в історичній частині Олики, що поблизу пам’ятки національного значення – замку Радзивіллів», – сказав депутат.

Селищна рада напрацювала проєкти поточного середнього ремонту, проведено експертизу, дотримано процедури закупівлі та заключено угоди з підрядниками.

«Щодо вартості робіт, то поточний ремонт вулиці Пилипа Орлика – 4,182 мільйона гривень, поточний середній ремонт вулиці Замкової – 4,362 мільйона гривень, поточний середній ремонт вулиці Шевченка – 11,399 мільйона гривень. Прошу вжити заходів щодо включення вказаних вулиць до переліку об'єктів середнього поточного ремонту, запланованих на 2022 рік», – зазначив Андрій Козюра.

Депутати підтримали запит колеги.

Читати ще: «Vivat, Olyka». На реставрацію замку Радзивіллів виділили перші 10 мільйонів

Нагадаємо, донедавна у замку Радзивіллів в Олиці розташовувалася психіатрична лікарня. Комплекс передали на баланс Волинського краєзнавчого музею. Десять мільйонів гривень на реставрацію замку Радзивіллів в Олиці надійде вже цьогоріч. Бюджетний комітет погодив виділення коштів.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus