USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Рівненщині п'яний депутат на «бляхах» на смерть збив велосипедиста

8 Серпня 2018 13:03
Поблизу села Олександрія на Рівненщині водій автомобіля Audi Q7 збив на смерть велосипедиста. Його автомобіль знайшли у полі за триста метрів від місця ДТП.

Аварія трапилась у вівторок, 7 серпня, близько 21:30 на 141 кілометрі автодороги "Рівне-Городище-Старокостянтинів" повідомляє "UA: Рівне".

За кермом Audi Q7 на іноземній реєстрації був депутат Сарненської райради 35-річний Петро Зембицький. Цю інформацію підтвердив заступник начальника Головного управління поліції в Рівненській області Олександр Панасюк. Також у поліції підтвердили, що водій автомобіля на іноземній реєстрації перебував у стані алкогольного сп'яніння. Драгер показав 1,27 проміле алкоголю в його організмі.

Петро Зембицький є також приватним підприємцем, повідомило видання "ЧаРівне".

Як розповіла дружина загиблого, 58-річний чоловік повертався з роботи, працював у будинку для літніх людей сантехніком. Завжди їздив на роботу велосипедом.

За фактом ДТП порушено кримінальне провадження. Водія не затримували. Олександр Панасюк повідомив, що призначені експертизи, які проведуть першочергово. За їхніми результатами прийматимуть рішення чи оголошувати депутату підозру. Зробити це можна буде за погодженням з прокурором області через депутатський статус водія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кулемет Показати IP 8 Серпня 2018 13:34
Як так відпустили алкаша за кермом? Підозрюваний хто виходить - велосипедист? То водія ви вже більше не побачите. Це просто цинізм. Життя- ніколи і нічого не вартить в цій державі. Громадяни тут як біомусор.
реаліст Показати IP 8 Серпня 2018 14:26
Це ще раз підтверджує: депутати - біда і паразити України.
Анонім до реаліст Показати IP 8 Серпня 2018 15:02
Цікаво, хто ж вибирає таких депутатів, інопланетяни?
User Показати IP 8 Серпня 2018 14:57
У нас у Луцьку кілька років тому один крутелик теж насмерть збив дідуся на велосипеді. І що? А нічого, дали "умовно". В цьому випадку буде те ж саме. Життя людини у нашій країні дійсно ніц не варте, за гроші можна "порішати" абсолютно все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus